Bloggers & Parenting Conference – primul parteneriat media al Mame, tați & co

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Dupa cum stiti poate deja, de 1 an si jumatate sunt mama si cam tot de atat timp am creat un grup dedicat parintilor, bunicilor, unchilor si viitorilor parinti. Din mai multe motive: am avut nevoie sa am un spatiu sigur in care sa intreb si sa sa gasesc raspuns fara sa fiu judecata, fara sa astept ziua x sau sa citesc un top de reguli, fara sa fiu atacata ca am uitat un hashtag dupa 2 ore de somn pe noapte si multe altele care se gasesc pe grupurile de mamici. Sa nu ma inelegeti gresit, sunt grupuri pentru toate gusturile, si eu mai fac parte din vreo 2-3, insa construiesc cu drag la proiectul meu pe care il doresc a fi un grup dezinvolt, cu mult fun, informatie musai verificata si multe idei bune.

Cam asa a aparut Mame, tati & co.

Si nu doar ca avem impreuna acest grup, unde chiar va rog sa aruncati un ochi, sunteti bineveniti, ci pe 7 decembrie punem umarul la Bloggers & Parenting Conference ca partener media. 

La aproape 10 ani de la aparitia sa, Social Media for Parents, cel mai important eveniment dedicat bloggerilor de parenting din Romania, se relanseaza cu un concept inedit si o titulatura noua.

Bloggers & Parenting Conference va avea loc pe 7 decembrie si va include subiecte importante despre cresterea copiilor de pana la 7 ani. Totodata ofera proaspetilor parinti sfaturi si idei pentru decizii intelepte despre dezvoltarea copiilor.

Comunitatea de parinti activi in mediul online va asista la un eveniment cu un continut bogat, ce va aduce in prim plan raspunsuri la intrebari actuale, recomandari utile, povesti de succes despre parenting. Mai mult, bloggerii de parenting vor descoperi subiecte interesante si vor primi o doza de inspiratie binevenita.

Temele abordate anul acesta – sanatate si nutritie, sanatate emotionala precum si educatie parentala si educatia copiilor – vor fi insotite de noutati si experiente reale din parenting. Vorbitorii vor aduce in prim plan ingrijirea si mijloacele de dezvoltare ale copiilor inca de la cele mai fragede varste, construirea identitatii copiilor si rolul parintilor in acest proces si nu numai.

In cadrul acestei editii, ii vom avea alaturi pe: Dr. Valeria Herdea (Medic de Familie), Ioana Chicet-Macoveiciuc (Blogger, Printesa Urbana), Oana Moraru (Fondator, Scoala Helikon), Conf. Dr. Carmen Orban, Mirona Paun (Psiholog Clinician, Founder Tzitzi-Poc), Simona Mitrea (Founder, Romanian Gifted School), Diana Lupu (Psihoterapeut), Otilia Mantelers (Psiholog), Alexandra Alexandru (Specialist in Nutritie), Raluca Chisu (Fondator Asociatia Kinetobebe), Cristina Bazavan (Owner Urban.ro), Bianca Mereuta (Creator de Valoare in Educatie).

Accesul la transmisiunea online a evenimentului este gratuit. Pentru participare este necesara o inscriere in prealabil pe www.parentingconference.ro. Evenimentul va fi transmis live pe 7 decembrie, incepand cu ora 09.45.

    Leave Your Comment Here