Infuzii de bine

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

5075_COLGATE_OHM_IMC_594x420_V1Starea de bine se creeaza. La fel cum nu cred in destin, nu cred cu adevarat decat in ceea ce facem noi pentru a influenta lucrurile in jurul nostru. Noi suntem cei responsabili de modul in care functionam si noi suntem cei care ne cream realitatea.

Astfel, optimismul si veselia se invata. Totul se invata si totul poate fi bine daca depunem efort in sensul acesta. Dupa cum va povesteam in articolul anterior dedicat ingrijirii zambetului, e important sa tinem cont de sanatea noastra, ea fiind cea care dicteaza, in cele din urma, tot cursul vietii.

Stim cu totii cat de nesuferite sunt durerile de dinti si mai stim si cat de siguri pe noi ne simtim si cat de bine atunci cand putem zambi larg, din inima, fara sa ne temem de cum se vede si fara sa ne doara ceva.

Cei de la Colgate au lansat o aplicatie prin care putem afla ce tip de sistem de ingrijire dentara ni se potriveste, aplicatie pe care o gasiti aici.

Eu am descoperit ca am nevoie de sistemul folosit de Dana Rogoz, Max White One, unul ce pune accent pe nevoile oamenilor ocupati, dar atenti la igiena dentara si mai ales interesati de valorificarea zambetului lor prin imbunatatirea nuantei de alb  a dintilor.

Tie ce ti se potriveste?

Tu cand te-ai preocupat ultima data de zambetul tau?

    Leave Your Comment Here