Dependenta de spa

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

avon_bali_spaEi bine, poate nu e chiar dependenta, dar incep sa fac precum trenul in gara daca intr-o saptamana nu ajung macar la un masaj sau nu ma bucur de cea mai mica/simpla procedura de relaxare. De indata ce descoperi cum iti fuge stresul din tample si de pe umeri, cum picioarele iti devin mai usoare, gandurile mai putin negre, ba chiar se inverzesc, nu mai poti renunta asa usor la tot ce inseamna spa-ul zilelor noastre.

Dar bineinteles ca nu ne permitem sa repetam zilnic minunatele experiente de relaxare intr-un spa, uneori poate nici saptamanal. Motivele sunt diverse: de la bani, la timp, la lipsa energie de deplasare, de recomandari s.a.m.d. Si uite asa este mai simplu, mai eficient, dar la fel de bine sa-ti transformi un coltisor al propriului camin in spa-ul tau. Ai nevoie de cateva ingrediente: un mic spatiu doar al tau (fie ca imprumuti baia pentru o vreme, fie orice alt spatiu din casa), o muzica faina, poate ceva arome daca esti genul care le apreciaza (eu spre exemplu nu ma prea omor dupa betisoare si uleiuri parfumate) si cateva produse basic de ingrijire si/sau relaxare.

Eu am 3 produse fara de care nu pot sa ma bucur de momentul meu: exfoliant (aici recomand Planet Spa Bali Botanica sau gelul de dus abraziv cu minerale din Marea Moarta), masca (Planet Spa Turkish Bath) si unt/crema de corp (Bali Botinca – Body butter).

Bineinteles ca tu iti poti crea propriul ritual de rasfat, cel care ti se potriveste cel mai bine, iar Avon iti ofera o paleta extrem de complexa si completa de produse din care poti alege:  Bali Botanica (relaxare si rasfat), Planet Spa cu ulei de măsline (hidratare completa), Planet Spa cu minerale de la Marea Moarta (detoxifiere si relaxare), subgama Planet SpaTurkish Bath (efect tonic) si Planet Spa cu unt de Shea (pentru piele sensibila si uscata). Dupa cum deja stii, poti intra pe Facebook   pentru mai multe detalii despre produse, campanii, evenimente si premii.

Acum, ca tot vine weekendul, tu cum alegi sa te rasfeti? Asa-i ca ti-e dor de ora ta de relaxare?

    Leave Your Comment Here