Dentestet sau fericirea se oglindeste in dinti

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Eu am o poveste lunga si incalcita, cu nenumarate intrigi si puncte culminante referitoare la dintii mei si diversi stomatologi. In mod straniu, inca nu am capatat oroare de domnii, respectiv doamnele “dentiste” probabil pentru ca multi dintre ei imi sunt prieteni. Insa experiente nefaste am avut cu duiumul, motiv pentru care sunt sceptica pana-n calcaie atunci cand trebuie sa-mi aleg un nou stomatolog. Iar acum chiar trebuie, din multe motive, sa-mi gasesc unul bun, rezonabil si eficient in Bucuresti.

Domnul Doru m-a invitat vineri la o petrecere intre fete ce a avut loc intr-o clinica…da’ati ghicit: stomatologica. Aceeasi mirare ca voi am avut si eu intinsa pe fata cand am auzit, insa, cum sunt incredibil de curioasa din fire, am mers sa inteleg despre ce este vorba.

Am fost in locatia de pe Bulevardul Aviatorilor, o casa extrem de frumoasa si cocheta, ce iti duce cu siguranta gandurile  departe de ideea de dentist, durere, disconfort. Te simti bine, te simti la tine acasa, mai ales datorita oamenilor ce lucreaza acolo si te ingrijesc cu mare atentie.

Am asistat la o albire de dinti, care nu e nici dureroasa, nici suparatoare si nici nu te lasa stirb, cum umbla tabu-ul prin oras.

Apoi, surpriza cea mare a fost o demonstratie de aplicare/injectare a botoxului. Am aflat ca este o procedura recomandata pentru a fi realizata la stomatolog si nu la dermatolog, pentru minimizarea durerii. Da, cei de la Dentestet se ocupa si de infrumusetarea fetei. Eu va recunosc ca ma inspaimanta ideea si ce-i drept, in urmatorii 20 de ani nici n-o sa am nevoie. 😀 Insa daca printre voi sunt doritori/doritoare, e bine de stiut.

Tin sa precizez ca imi plac companiile responsabile: fata de ele, fata de clienti, fata de societate si ceea ce le inconjoara si fac ce cred de cuviinta sa sustina progresul. Dentestet promoveaza de ceva vreme un concept numit #inspire prin care isi doreste sa educe, sa se apropie de pacienti si sa le ofere acestora nu numai servicii de reparare a dintilor ci si de consiliere si influentare pozitiva a pacientilor. Pentru acest lucru, ii apreciez, numai ganduri de bine si respect! De asemenea, mult succes!

Inca nu le-am incercat seviciile, doar le-am vazut exersate pe colegele mele, insa prima programare este pe 2 mai. Asadar, va voi tine la curent cu modul in care decurg lucrurile, cum ma inteleg cu noul stomatolog, daca exista vreo chimie intre el si dintii mei. 🙂

Stiti bine ca imi place sa zambesc mereu, iar lipsa problemelor cu dintii  imi va implanta cu siguranta un zambet larg pe fata!

  • Miron Doina

    Experiența mea cu DentalQ a fost minunată! Platforma online face totul atât de simplu, iar serviciile lor dentare sunt de înaltă calitate. Recomand cu încredere pentru o îngrijire dentară convenabilă și eficientă!

Leave Your Comment Here