Despre

  • March 22, 2010

Andreea Burlacu

Al 7 lea an de scris despre carti, filme, teatru, evenimente si lucruri care-mi atrag atentia. Nu in ultimul rand, ganduri razvratite, observatii sociologice si relatii publice. (deh, meseria)

Om de comunicare, fost PR Magician FRIENDS \ TBWA, si mai fost om de digital in MRM, acum pe coatele proprii. Unii imi zic freelancer, altii omul cu Facebook-ul si PR-ul. Eu ma declar iubitor de comunicare, strategie si antreprenoriat.

Imi place sa scriu, o fac de multa vreme, cu mult inainte de acest blog (de prin 2007 mai exact), am exersat scrisul si pe alte platforme (orasulciteste, pr365, recitiri, cerecomand, blogul BECMedia, AdVenture, 3ner) si in numeroasele proiecte pe care le-am facut in agentii.

Am jurizat Superscrierea cititorilor, concursul de poezie C-rima cu premeditare, am fost nominalizata in 2013 la categoria Best Woman Blogger in cadrul Digital Divas si am fost mandra ambasadoare de brand Editura All si Avon.

Acum ma bucur sa fiu ambasadoare Bitdefender.

M-am  implicat si o fac in continuare cu drag in sustinerea si promovarea cauzelor care ma reprezinta si in care cred: Habitat for Humanity, Lecturi urbane, Civika, Autism Romania. Sunt mandra detinatoare a unei comunitati de cititori si oameni implicati in activitatea mea de blogger, comunitate reunita din toate cele patru zari.

Ma puteti găsi pe Facebook, Linkedin si la andreea@andreeaburlacu.ro.

Si nu in ultimul rand, bine ai venit in lumea mea! Sper sa revii des pe aici, cu aceeasi pasiune si dorinta ca atunci cand te gandesti la  vacanta!

Leave Your Comment Here