Sinectico

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Revin cu cateva anunturi despre Sinectico, evenimentul oamenilor de carte.

In primul rand, vreau sa va prezint cativa invitati de seama ai evenimentului: Kelemen Hunor – Ministrul Culturii si Patrimoniului National, Aneta Bogdan – Managing Partner Brandient, Cristian China Birta – Blogger si Gelu Vlasin -Poet, fondator Reteaua literara.

In cadrul evenimentului se vor purta dezbateri pe teme precum: Cartea, lectura si drepturile de autor in fata noilor tehnologii, Marketingul cultural pe timp de criza si totodata, vor fi  sustinute tinerele talente, indrumandu-le cum sa-si caute editura.

Iata intregul program al editiei:

10:00 Inregistrarea participantilor, networking

10:45 Deschiderea evenimentului

Discursul Ministrului Culturii si Patrimoniului National, Domnul Kelemen Hunor

11:30 Pauza de cafea

12:00 Cartea, lectura si drepturile de autor fata in fata cu noile tehnologii ale informatiei

13:00 Pauza de pranz

14:00 Unde ne sunt traducătorii?

15:00 Marketing Cultural in perioada de criza

16:00 Pauză de cafea

16: 30 Drumul spre succes. Scriitor, caut editura

17:30 Concluzii – Inchiderea editiei

Acum exista o taxa de inscriere, datorita cererii foarte mari si a locurilor limitate, insa Sinectico promite sa merite totul!

Sponsori: Bucovina, The Trafalgar, Granini

Parteneri: Go Travel, Editura Litera

Parteneri media: Reporter Virtual, Revista Cariere, www.cariereonline.ro, chinezu.eu, reportervirtual.ro, dreamteamro.net, politicalocala.ro, Bucharest What, Where, When; sportlocal.ro, cerecomand.ro, adreeaburlacu.ro, reteaualiterara.ro, Romania din Diaspora, Bucharest Night Life.

Ne vedem acolo!

  • Sinectico

    Va asteptam cu multe surprize si discutii interesante. Pentru cei care se vor implica activ in dezbateri vom avea premii in carti.

  • Serban Margineanu

    Cum se poate promova noul val de romane politiste care exista in Romania post-revolutionara? Nu ma refer, desigur, la micile “grupari” care se sprijina unii pe altii, din interese comune, si care exclud din start, cu picioare-n dos, pe orice “lup singuratic” mai indraznet, care incearca sa se afirme si el, pe cont propriu, fara spezele necesare…

Leave Your Comment Here