Colectii

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Cu totii suntem niste colectionari. Mai mici sau mai mari, colectionari de bani vechi, broscute testoase sau chiar de inimi, ne este drag sa avem un colt al nostru in care sa insiram elemente pretioase pentru noi, colectii pe care de cele mai multe ori doar noi le intelegem cu adevarat. Tocmai de aceea, pentru ca noi insine iubim si ne intelegem cel mai bine colectiile, am sa va prezint colectia mea de vise pe anul viitor. Cele de bani vechi sau de broscute testoase de diverse forme, marimi, culori, materiale poate vor avea o expozitie foto a lor. :) Iar pentru ca am o viziune generoasa si ca atare multe vise pentru viitor, am sa va spun doar despre 3 dintre planurile marete pentru 2013 pe care le gasiti aici.

Eu cred extrem de mult in puterea de a avea vise si de a le urma si ca atare, vreau sa rasplatesc 4 dintre cititoarele mele. Trebuie doar sa raspundeti unei intrebari postate pe Redd’s Shoe, dar atentie, raspunsurile trebuie sa fie doar pe platforma Redd’s Shoe, nu pe Facebook, nu pe blogul personal, iar eu voi aprecia si premia cele mai curoajoase 4 initiative, cele mai indraznete 4 planuri cu cate o pereche de cercei din argint cu cristale Swaroski realizate de designerul Josephine – Florina Erimescu.

Alaturi de cercei, cele 4 vor castiga si ocazia de a participa alaturi de mine la evenimentul Redd’s Winter Collection de pe data de 14 decembrie. Dar, nu va zic mai multe pentru a va starni curiozitatea. Castigatoarele vor fi anuntate pe 11 decembrie.

Va astept pe Redd’s Shoe pentru a va premia calitatea de cititoare fidele si implicate! Succes!

Sursa foto.

    Leave Your Comment Here