Sa ne indragostim de idei

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Am asteptam sa treaca o vreme pentru a-mi sedimenta energiile adunate la Creative Fitness Studio si pentru a vi le putea impartasi. Pentru ca ideile bune sunt acelea pe langa care stai o vreme, pe care le iubesti si le urasti pe rand, de care te indragostesti habotnic si pe care le lasi deoparte doar pentru a te intoarce spasit si a te bucura de o dulce impacare.

Am invatat cu aceasta ocazie sa ma comport din nou ca un indragostit, dar si ca un savant ce isi exerseaza creativitatea jucandu-se.

Am invatat sa-mi traiesc ideile si sa le las sa-mi populeze libere viata. Am invatat sa nu ma mai autocenzurez in mod constant si sa-mi permit ca, macar din cand in cand, sa fiu boema pe care mi-o doresc.

Am invatat ca foile albe nu sunt cele mai rele cosmaruri, ba chiar iti pot fi prietene daca stii cateva trucuri prin care sa-ti exersezi muschiul creativ si prin intermediul carora sa iti aduci aminte de cine esti si ce iti doresti.

Pe langa toate aceste revelatii de care m-am bucurat si continui sa ma bucur, am avut ocazia sa cunosc o sumedenie de oameni frumosi, nebuni, zambitori si mai presus de toate, ludici. Mi-este putin complicat sa ii numesc pe toti, insa multumirile speciale merg catre Sandra si Vlad – cei mai entuziasti si optimisti oameni pe care i-am intalnit in ultima vreme, catre Mugur Ciumageanu si Florin Iaru, pe Mugur deja cred ca am ajuns sa-l urmaresc obsesiv mergand pe la toate evenimentele unde stiu ca va vorbi, atat de mult imi place, catre Sergiu  ce si-a facut timp si mi-a explicat cu rabdare cum sa cant  Comptine d’un autre ete la pian, catre Corina ce a avut grija sa ma tina la curent cu tot ce trebuia si, de ce nu, catre Elena Pisica ce a vazut ca nu agreez prea tare alintatele si a simtit nevoia sa-mi stea pe picioare aproape de fiecare data, doar asa, sa-mi demonstreze ca merita atentia mea.

Iar pentru ca mi-a placut toata experienta atat de mult incat mi-e teama ca ii voi deranja aura daca nu nimeresc cuvintele potrivite, mi-ar fi de folos sa-mi spuneti in comentarii ce anume vreti sa stiti despre cursuri, despre traineri, despre ce am invatat, de ce sa mergeti si asa mai departe. Intrebarile voastre ma vor ajuta sa scriu un viitor articol cat mai cuprinzator si mai aproape de nevoile voastre. Va astept! 🙂

Sursa foto.

    Leave Your Comment Here