El e…

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Andreea Burlacuprimul care mi-a adus flori -un buchet de ghiocei. Aveam doar 8 zile. Si cel care m-a invatat sa ma uit la MASH si Seinfeld cand inca nu intelegeam prea multe lucruri pe lume. El e cel care-mi explica nervos probleme la matematica de-a 4a si cu care am pescuit prima data. Tot el mi-a adus prima Cola si primul Chanel. De la el am inteles ca-i bine sa nu-mi mai rod unghiile si ca ar trebui sa-mi las parul lung: “O sa fii domnisoara in curand si uite-te la tine ce baietoasa esti.” Cu el am fost prima data la teatru si el m-a dus la primul bal.

Ne-am harjonit toata copilaria noastra (mai mult a mea, el a trecut repede la adolescenta). Imi punea otet in ceai, ma baga cu capul in faina, ba la un moment dat a dat toate ceasurile din casa cu 2 ore inainte si a trebuit sa fac 4 ore de pregatire la gramatica – poate asa am ajuns azi grammar nazi. Il bodoganeam pentru orice, ba chiar il param pentru lucruri inexistente, doar-doar va fi pedepsit si va sta mai mult in casa, cu mine. Ma fascina cand venea cu prietenii lui, cu 2 capete mai mari ca mine si tot timpul imi doream sa stau in sufragerie, cu baietii. Uneori ma lasa si ascultam muzica la caseta, ceva rap, ii ascultam si pe ei si incercam sa inteleg ceva din ceea ce spun oamenii cu 9-10 ani mai mari ca mine.

Imi spunea “Mâță”, iar eu il am trecut si acum in telefon: frate-miu ala mare.

Cumva viata ne indeparteaza unii de altii, ne face si mai egoisti decat suntem, ne pierdem cu ale noastre si uitam sa le mai spunem celor dragi ce inseamna ei pentru noi. E penurie de exprimare a sentimentelor.

Inca nu e ziua lui, inca nici a mea, da’merita sa-i amintesc: Te iubesc, bah, frate-miu!

For my uncle who made me an ambitious and determined person

 

 

  • Cristina

    Sentimentele fata de persoanele dragi, trebuie exprimate cand simt nevoia sa o faci, fara retineri, indiferent de varsta !

Leave Your Comment Here