#MosMurfatlar

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

murfatlarAm aflat ca nu exista Mos Craciun pe la 8 ani. De la frate-miu mai mic. Nu vreti sa stiti ce tragedie a fost si cum m-a marcat pe mine darmarea marelui mit. Si mai ales de catre un mucos de 4 ani. Ha! Auzi la el. Dar sa trecem peste tristetile copilariei mele si sa vedem care dintre voi mai crede in Mosu’.

Fie el Mos iubita sau Mos prietenii, important e ca mai trece si pe la noi, adultii, din cand in cand domnul Mos.

De ce va povestesc toate astea? Pentru ca umbla vestea in targ ca #MosMurfatlar cauta un Om Mare pentru a-i face o surpriza de sarbatori!

Intre 6 și 18 decembrie (deci incepeti sa va grabiti incet), fanii Crama Murfatlar trebuie sa urce pe pagina de Facebook a acesteia orice dovada ca merita sa devina ”Omul mare la care vine #MosMurfatlar” (poezie, poza, proza, video, orice). Da, va fi un singur castigator al unui set format din 12 sticle de vin, cele mai bune care pot fi gasite in Crama Murfatlar, cate una pentru fiecare luna a lui 2014. Regulamentul concursului se afla aici.

Exact ca pe vremuri: daca vreti sa va viziteze Mosu’trebuie sa munciti un pic: fie ca ii scrieti o scrisoare, ii puneti o poza cu sageti, ceva trebuie sa faceti pentru a va arata interesul. Si apoi poate chiar ajunge la voi.

Pana data viitoare, nu va incredeti in orice Mos. 🙂

 

    Leave Your Comment Here