Pa, 2019! Abia astept 2020!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Se mai incheie un an, ma mai simt datoare cu o recapitulare.( fata de mine, of course, dar zic sa o impartasesc cu voi, poate invatam impreuna lucruri 🙂 )

1. Nu stiu pentru altii, dar pentru mine 2019 a fost un an tampit. Cu lucruri greoaie, demarate greu sau blocate, cu oameni suciti, proiecte incalcite. Sper ca noua decada sa le lumineze putin.

2. Am sustinut comunicarea pentru inca o conferinta mare, inca 4 BLP-uri, o campanie frumoasa rau de reciclare in randurile industrie din care fac parte si a carui rezultate se vor vedea la propriu in premiile de anul viitor. (internetics, pr biz etc)

3. Am citit mai mult si mai cu sens. Inca mai am destul pana sa ajung la cantitatea dorita, dar macar calitatea nu lasa de dorit. 🙂

4. Am invatat sa schiez, desi am facut putin exercitiu. E ceva sa incepi un sport nou la 32 de ani.

5. Am facut primele mele urcari adevarate pe munte, la Fereastra Zmeilor si pe varful Ciucas. Mandra nevoie mare de mine, un om fara suflu prea bun. 🙂

6. Am aflat ca am radacini diverse, 3% asiatice, tot vreo 3 din Grecia, 2% evreica si vreo 7% din UK. Acum inteleg de ce-mi place atat de mult sa calatoresc si descopar lumea. 

7. Am fost pentru prima data la TIFF. Visez asta de vreo 7-10 ani. Intr-un final s-a intamplat si sunt tare fericita. Cu ocazia asta i-am intalnit pe Nicholas Cage si Michel Gondry( regizorul unuia dintre filmele mele preferate, Eternal sunshine of the spotless mind)

8. Am vizitat 2 tari noi: Austria si Germania. (Vazusem vreo cateva ore din Berlin, insa acum am savurat mai mult si mai pe indelete o parte mai mare din ea)

9. Am jucat fotbal semi-profesionist, adica frumos pe teren cu fete si baieti, ca-n copilarie 🙂

10. Si de fapt locul I detasat, copilul meu. Inca mi se pare miraculos sa pot pune un pronume posesiv langa copil, inca mi se pare ca traiesc o reverie, desi mica mea imi da zilnic picioare si capete-n burta, semn ca e bataioasa ca ambii ei parinti. Cel mai bun lucru de anul asta, si de fapt de fapt decada asta, nu e lucru, ci e o fiinta mica-mica ce inca salasluieste la mine in pantec. Nu mi s-a mai intamplat sa iubesc atat de mult pe cineva pe care nu-l cunosc inca 🙂 

Iar ea anuleaza toate relele de la punctele se mai sus si le potenteaza pe toate cele bune.

Asa ca abia astept 2020, un an in care voi capata un nou rol, voi invata cel putin 1000 de lucruri si descoperi viata in 3.

Sa fim sanatosi e tot ce-mi doresc si va doresc, restul se rezolva, I tell you!

    Leave Your Comment Here