Fericirea se citeste in ochi

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Cam asa sunt eu: vezi destul de rapid si clar in ce stare sunt, ce sentimente nutresc si cat de vesel imi e chipul dupa sclipirea din ochi.

Am un ras viu, colorat, iar zambetul de obicei mi se intinde pana la urechi. Dar dincolo de mine, exista fericirea pe care o pot raspandi in jur, cea care ma intereseaza cel mai mult. Si n-aveti idee cat de happy sunt pentru ce s-a intamplat pe 24 in piata George Enescu, pentru ca am adunat oameni frumosi (peste 1000), am facut puzzle-uri, am strabatut labirintul si am impartit impreuna #zambetdupazambet.

#zambetdupazambet

 

 

#zambetdupazambet

 

Evenimentul face parte din inițiativa globala imlovinit24, prin care McDonald’s ofera 24 de cadouri de bucurie, în 24 de orașe, pe parcursul a 24 de ore. Ziua a inceput in Australia cu o cana de cafea uriasa in care trecatorii s-au putut juca si relaxa în drum spre munca, a continuat cu un “Big Mac Selfie” in Dubai și un concert surpriza susținut de Jessie J pentru un grup de fani norocosi in Londra, pentru a se termina cu un concert in Los Angeles susținut de Ne-Yo.

 

#zambetdupazambet

 

imlovinit24 este o actiune prin care McDonald’s si-a propus sa unească virtual unele dintre cele mai importante comunitati ale sale si sa ilustreze într-un efort global ceea ce brandul face deja in fiecare zi – ofera bucurie catre milioane de persoane. Evenimentele imlovinit24 s-au desfasurat timp de 24 de ore în 24 de orașe din lume, precum Mar del Plata, Sydney, Viena, Rio de Janeiro, Guangzhou, Hong Kong, Catania, Milano, Seul, Auckland, Varșovia, Lisabona, Madrid, Stockholm, Dubai, Copenhaga, Londra, Los Angeles, Ho Chi Minh, Paris, Manila, Tokyo, Toronto și Hong Kong.

Va multumesc tuturor celor care ati venit si sper sa existe cat de curand o noua ocazie de a ne cunoaste si distra impreuna.

Pana data viitoare, nu uitati sa fiti fericiti! 🙂

Leave Your Comment Here