Gala Societatii Civile -10 ani

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Aseara Gala Societatii Civile a implinit 10 ani de existenta, 10 ani in care a incurajat in mod constant si eficient initiativele civice mai mari sau mai mici, mai vizibile sau mai putin cunoscute. 10 ani de lupta indarjita cu mentalitati, cu bariere atat economice, cat si social-culturale, 10 ani de reusite si impulsionare a sectorului ong-istic.

Jos palaria si felicitari! Nu in ultimul rand, imi doresc sa merg si la aniversarea lor de 50 de ani si tot asa.

Bucuria de a participa la un asemenea eveniment devenit deja traditie mi-a fost si mai intensa atunci cand 2 dintre proiectele la care tin si in care m-am implicat atat emotional cat si practic au castigat premii. Unul dintre ele este “Limonada lui Iulian”, o initiativa aflata sub umbrela Pasi catre viata a asociatiei Beneva. Iulian este unul dintre putinii oameni care nu promit nimic, dar fac multe, care lupta continuu pentru copiii sectiei de oncologie Marie Currie, pentru zambetele lor, pentru alinarea lor. Felicitari pentru un binemeritat loc I la sectiunea Originalitate!

Cel de-al doilea proiect de care sunt mandra se numeste Big Build 2011 si apartine Habitat for Humanity. Este proiectul meu preferat de anul trecut, proiect in care am contribuit la construirea a 10 case in 5 zile pentru oamenii mai putin norocosi. Proiectul a castigat 2 premii I la sectiunile: Incluziune sociala si Proiecte si campanii de voluntariat. Felicitari!

M-am incarcat de energie, ca de fiecare data cand vad ca se poate si ca oamenii vor si cred intr-o cauza, mi-a revenit energia de a ma implica si deja am cateva idei de proiecte. ­čśÇ

(Foto by Cristian Sutu)

    Leave Your Comment Here