Walls of poetry

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

pereti cu poeziiSau ca sa fiu putin nationalista si sa ma bucur de lirismul limbii materne, pereti ai poeziei. Ba chiar o intreaga casa a ei. Bun, sa va explic cum sta treaba ca sa nu va bulversez de tot.

Dupa un metrou tapetat cu post-ituri pe care stateau frumusel poezii, dupa ziua in care iti puteai plati cafeaua cu o poezii creata de tine ad-hoc, Julius Meinl inchide cercul spatiilor destinate manifestarii lirismului din noi printr-o initiativa cel putin speciala, ca sa nu-i spun direct impresionanta.

Cafeneaua Fratelli Espresso Bar devine Casa poeziei, iar tu poti fi unul dintre zugravii ei cu versurile tale – ba chiar si cu cele ale unor poeti consacrati care iti plac in mod deosebit. Ce ai de facut e mai mult decat simplu: intra pe pagina Julius Meinl, in aplicatia dedicata si scrie versurile care iti plac, iar un robotel foarte simpatic le va scrie in timp util pe doi dintre peretii cafenelei. Daca ai drum pe acolo poti intra sa vezi cu ochii tai minunea, sa te inspiri si sa fii si tu parte a unui proiect fain. Important e sa te grabesti caci doar astazi ai aceasta sansa.

Daca pana acum ai visat sa ai o casa cu peretii astfel pictati, eu una mi-am propus sa-mi decorez casa cu tot felul de texte, poti avea un preview vizualizand aceasta cafenea. Ah, sa nu uit, poti vedea robotelul in timp ce-ti scrie poezia pe livestream-ul de pe aceeasi pagina.

Pana data viitoare sa fiti inspirati!

Imagine preluata de aici.

    Leave Your Comment Here