Sfarsit de poveste

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Daca s-a tras cortina nu inseamna ca actorii uita sa joace, nu inseamna ca actorii nu traiesc si nu pot sa continuie povestea pe alte scene, in spatele ei sau pur si simplu in vietele lor.

Daca s-a incheiat Redescopera Romania nu inseamna ca legaturile ce s-au format intre oamenii (oamenii, nu bloggerii, da?) ce au facut parte din ea se vor rupe, nu inseamna ca trebuie sa fim tristi. Eu una nu sunt trista ca s-a sfarsit, ci fericita ca am trait o poveste frumoasa!

Mi-e greu sa explic cat de bine m-am simtit in aceasta editie de final, cat de frumoasa e Sambata de Sus, ce echipa formidabila am facut cu Bobby, David, Mugur, Maka, Anca, Irina, Pyuric si Psaico la probele de teambuilding unde am luat un binemeritat loc I :D, cat de mult m-am bucurat cand am primit premiul Communication Goddess si cu cat patos am dansat la petrecerea de final.

Multumesc tuturor celor ce au facut posibila aceasta experienta si multumesc si mai mult tututor ce au facut aceasta experienta minunata!

Redescoperă România 2011 este un proiect Petrom, împreună cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 și Muzeul Național al Țăranului Roman.

Si la final, pentru ca tot vorbim despre redescoperirea acestei tari, iata cum arata Pelesul la sfarsit de octombrie:

    Leave Your Comment Here