Vrei sa ajuti testoasele din Parcul Vacaresti?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Eu am o slabiciune pentru testoase si asta cred ca stie deja toata lumea. Am una care are deja vreo 13 ani cred si care locuieste cu ai mei la Braila si inca una, mai noua, de vreo 4 ani, care locuieste cu noi la Bucuresti. Ambele sunt de Florida, una cu tample rosii, una cu tample galbene.

De multe ori m-am gandit la binele lor si la faptul ca si-ar dori mai mult spatiu, unul ceva mai natural decat am reusit eu sa le ofer (desi aia de la Braila are o curte intreaga a ei) si nu de putine ori m-am gandit sa eliberez. Dar bine, ce bine ca am citit un pic inainte sa le arunc in lac, caci bestiile mele se pare ca sunt f agresive, mult mai agresive decat cele locale si le cam musca, fura mancare, devin rapid sefele apei si asta de multe ori prin violenta. Asa ca, va zic si voua, poate mai sunt iubitori de animale care, cu cele mai bune dorinte, s-au gandit sa le elibereze in natura: va rog, nu! Doar daca aveti drum pana prin Florida si le puteti lasa acolo. Altfel, aveti grija de ele la voi acasa.

———

Dar sa revenim la cele autohtone din Delta Vacaresti care au si ele nevoie de diverse lucruri. Anul asta de exemplu ar cam avea nevoie de o maternitate. 🙂 Cum poti tu sa ajuti? Alergand! 🙂

#SunChallengeVacaresti se desfasoara pe 28 septembrie si sunt curse de 5, 10 si 21 de km prin tot parcul. Iar tu te poti inscrie sa alergi, banii stransi ducand-se pentru maternitatea de mini-testoase. 🙂

Si pentru ca imi place mereu sa ajut si sa ofer cititorilor mei diverse beneficii, scot la concurs 2 inscrieri (fara taxa de participare, e deja asigurata).

Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga una dintre cele 2 inscrieri e sa-mi spui ce te motiveaza pe tine sa alergi. (in general, da). Voi trage la sorti 2 castigatori si ii voi anunta aici.

Cursa este organizata de Sun Plaza in parteneriat cu Asociatia Parcul Natural Vacaresti si are ca scop protejarea testoaselor din parc.
Taxele de participare vor fi donate in intregime Asociatiei Parcul Natural Vacaresti. Anul trecut, Sun Plaza chiar a dublat suma stransa din inscrieri. Cu banii s-au facut insule de sorire pt testoasele din parc.
Înscrierile se pot face aici.
Iar daca vreti sa va antrenati pana atunci, luni are loc o cursa de recunoastere.

    Leave Your Comment Here