In gradina am o floare :))

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Profit de faptul ca ai mei sunt la inceput cu online-ul, abia descopera ce, cum, unde ca sa va intreb ce faceti voi cu gradina din dotare? Cum o mobilati, dotati, impodobiti?

Dar sa incep cu inceputul. Am trait in casa pe pamant cum zicem noi, adica niste curte, vreo 19 ani. Mutatul la Bucuresti a fost groaznic din punctul asta de vedere, mai ales ca am inceput timid cu stat la camin, apoi o garsoniera impartita cu o prietena si tot asa, adica spatii mici-mici, bloc, ciment, horror. Asa ca mi-e super dor de verdeata si de o curte, fie ea si mica, si cum nu detin una, ma bucur de cea a alor mei.

Curte adevarata, mai mult lunga decat lata, insa vreo 300 de metri patrati sa tot aiba. O parte ciment, cat sa intre masina si sa facem gratar fara sa ne inamolim, restul copaci si gradina lu’tata.

Si acum revin la intrebarea mea. Ce as putea sa le iau alor mei – cu un buget rezonabil- ceva pentru curte de care sa ne bucuram impreuna? Eu am pierdut putin contacul cu nevoile unei curti si eficienta pentru ea (sa fie lucruri impermeabile, comode, nu doar cu design fain etc)

Ar fi cam 3 domenii mari:

  • mese si scaune sub diverse forme, culori, din diverse materiale. Eu ma uit catre asta si asta,  insa nu stiu daca sunt si utile/comode. Voi ce aveti prin curti?
  • utile: dulapuri, cutii de depozitare si altele asemenea, insa parca i-as lasa pe ei sa-si ia din astea
  • si ultimele, dar nu cele din urma, elementele de decor: chestii de iluminat, pitici de gradina, stiti voi.

 

Pana cumpar ceva si voi ma ajutati cu sfaturi va las cu gradina visurilor mele! 🙂

    Leave Your Comment Here