31

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Zilele sunt de multe ori lungi, dar lunile si anii raman tot mai mici. Muncesc multe ore pe zi, uneori chiar incontinuu. Reversul medaliei atunci cand esti freelancer si lucrezi de acasa. Si vrei sa faci multe, pe toate perfect, sa nu dezamagesti, sa nu… Iti iei laptopul in brate cand incepi sa bei cafeaua si il mai lasi doar daca ai vreo intalnire. Altfel, te prinde seara tot butonand si nu stii cand s-a facut intuneric.

Dar am decis ca de acum incolo sa fie despre ce vreau, nu despre frici, angoase si anxietati. Apoi mi-am dat seama ca asta inseamna sa cresti, sa te maturizezi. Inseamna sa-ti gasesti echilibrul, valorile si vointele si sa te ghidezi dupa ele. Sa-ti pese tot mai putin de ce spun ceilalti si de ce asteptari isi formeaza ceilalti. Sa muncesti pentru a nu te dezamagi pe tine. Caci daca tu esti bine si lumea e bine si totul merge ca uns.

Cam asta imi aduce noua varsta. 31 a venit cu mai multa bunavointa fata de mine si cei din jur. Cu mai multa intelepciune, rabdare si mai multa ancorare in realitate.

Cu un om minunat langa mine care ma face mereu sa vreau si sa fiu mai buna, mai desteapta, mai cumva. Cu niste parinti extraordinari care nu-mi dau scatoalce ca-i vizitez rar, ci-si fac timp si drum si vin ei la mine. Cu un frate pe care il iubesc si-l simt mai aproape de mine ca niciodata. Cu cei mai buni prieteni de pe pamant. 🙂

Cu multe proiecte in care am intrat doar pentru ca ma incred in ele si in oamenii cu care lucrez. Cu acest blog cu fata noua pe care mi-am propus sa scriu mult mai des, ba chiar sa incep sa fac si video. Pentru ca-mi place si pentru ca ma provoaca. Si pentru ca imi trimiteti cate un vibe bun si mesaje sa continui, iar asta imi da energie si creativitate cat pentru o viata.

O varsta frumoasa la care am descoperit ca planurile de multe ori n-au treaba cu realitatea. Ca sunt domenii in care am depasit de 10 ori ce mi-am propus, iar altele in care n-am ajuns nici la jumatate. Dar am ajuns sa ma cunosc pe mine. Sa ma construiesc tot mai temeinic. Iar asta nu se compara cu nici o alta reusita, e de departe cea mai mare.

Imi doresc si va doresc doar sanatate si minte deschisa. Ca apoi vin toate lucrurile bune: si forta, si energie, si succes si iubire.

Pana data viitoare sa fiti iubiti si va multumesc ca ma cititi. Astazi e si ziua blogului, nu doar a mea, face 8 ani si va multumesc ca exista pentru ca voi il cititi. 🙂

Leave Your Comment Here