Primul cinema VR din Romania & The New York Times

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Stai comod pe un scaun, cu o pereche de ochelari gata sa te introduca in realitatea virtuala, casti pe urechi si te gandesti ce poti intelege dintr-un film de maixm 15 minute. Si incepe video-ul. Incepi sa te invarti, sa te uiti in jur si sa intri intr-un dans naucitor printre darmaturi, soldati, tancuri si rachete. Incepe sa tremure carnea pe tine si abia iti tii lacrimile in frau. (nu de alta, dar nu prea ti le poti inlatura pe sub ochelari si n-o sa mai vezi nimic :), altfel ai plange in hohote. )

Cam asa e The Fight for Falluja, realizat de Ben C. Solomon, regizor si video-jurnalist The New York Times care a castigat deja un Pulitzer. Si uite asa, filmele de la New York Times, in premiera intr-un cinematograf VR. Proiectul special realizat impreuna cu The Power od Storytelling se intampla in Veranda Mall, e deschis tuturor, gratuit si tine doar pana duminica, asa ca fugi acum sa te bucuri de 6 documentare care iti taie respiratia, create de nimeni altii decat cei mai tari jurnalisti de la The New York Times si poate din toate lumea.

22687528_131135537484290_6989452927342443160_n

Aici sunt titlurile, sa stii ce pachet alegi cand ajungi la locul faptei:

— 1 –

Under a Cracked Sky – 9:47

Great Performers LA Noir (together) – 4.37 min

The Displaced – 11:12

— 2 —

The Fight for Falluja – 11:08

The Land of Salt and Fire – 6.09

The National: Something Out of Nothing – 12:16

Cinema-ul este disponibil si dupa acest proiect, il gasesti foarte usor de la intrarea principala in mall, are o capacitate de 15 locuri, iar scaunele au mobilitate de 360 grade.  Asta ca sa stii cu cati prieteni sa te duci la film. De duminica incolo pasionatii de filme pot alege dintr-un portofoliu de 17 productii grupate in patru pachete tematice: documentare, comedii, calatorii si Sci-Fi si au ocazia sa urmareasca filme diferite in acelasi timp.

Pana data viitoare, sa va bucurati de realitate, oricum o fi ea.

Leave Your Comment Here