Toamna se intelege aroma

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Odata cu toamna revin si recomandarile de miercuri, mai ales ca am primit de la voi o multime de cereri in acest sens. 🙂

Astazi vreau sa vorbim putin despre cadouri si mai ales despre alegerea lor si acest intreg proces ce poate fi istovitor, dar care la final aduce si multe zambete.

10428886343_45aa34a615_c

De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii pus in fata unei situatii de genul: “urmeaza ziua unei bune prietene si habar n-am ce sa-i iau” sau a mamei, a iubitului, a colegei?

Cand cunosti foarte bine sarbatoritul, ii stii gusturile, asteptarile si proiectiile treaba e simpla. Dar ce te faci cand bugetul nu e de partea ta sau cand oscilezi intre mai multe idei dar niciuna nu te multumeste pe deplin?

Asa ca azi vorbim despre alegerile “safe”. Un parfum, o carte, o floare, obiecte care aduc bucurie oricand si in orice situatie, trebuie doar sa fii putin atent la persoana sarbatorita astfel incat sa stii sa le alegi pe cele potrivite. Sa incepem cu parfumurile pentru femei, deh, imi e mai simplu sa le inteleg intai pe ele. 🙂

Cum alegi parfumul potrivit daca nu stii exact brandul pe care il foloseste ea?

Exista arome care ne plac total si arome care ne indispun, arome care se potrivesc ziua, altele sunt ceva mai indicate noaptea, dar cel mai important, orice parfum trebuie sa se potriveasca personalitatii femeii in cauza.

De aceea, atunci cand alegi un parfum, este util sa cateva elemente distinctive fiecarei femei si fiecarui parfum in parte:

  • femeile romantice si conservatoare, cele care apreciaza aromele clasice si prefera un machiaj fin, accesorii pe masura, vor aprecia mereu o aroma florala
  • femeile nonconformiste, curajoase vor aprecia mereu o aroma ceva mai dura, acida, precum cea de mosc.
  • femeia iubitoare de natura, cea care stie sa se bucure de copacii infloriti, de lanurile de lavanda sau rapita, vor iubi parfumurile ce le amintesc de agitatia din afara casei, mai exact cele citrice: lamaie, portocala, grapefruit
  • femeile ce pun accent pe cariera, sunt elegante si extrem de ocupate, asa ca vor aprecia o aroma proaspata si florala
  • acelea dintre noi care se identifica in actiuni rebele, indraznete vor vrea mereu un parfum oriental, amarui

14339477380_75e120fbfe_b

Iar pentru ca vorbeam despre recomandari, vedeti ca eMAG are foarte multe reduceri in perioada asta pe aceasta categorie si de asemenea subcategoriile sunt foarte bine imparite incat alegerea voastra sa fie cat mai simpla.

Eu deja am pus ochii pe 2 dintre parfumurile mele de zi cu zi: el si el.

Miercurea viitoare revin cu alegerea florilor si a cartilor. Pana atunci, sa fiti inspirati!

Leave Your Comment Here