Recomandarile de miercuri

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Imi era dor sa va mai povestesc ce citesc, pe unde umblu, ce filme vad, asa ca am revenit cu recomandarile de miercuri.

Asadar, sa purcedem:

De vazut: 

The Propaganda Game – un documentar cu si despre Coreea de Nord si modul total aparte de functionare a unei societati ermetice. Filmul este scos in 2015, filmat prin 2014 de catre un producator spaniol de filme ce reuseste dupa multe incercari esuate sa intre in tara si sa primeasca niste informatii. Nu pleaca nicaieri neinsotit, lucrurile sunt prezentate asa cum si cat isi doreste conducerea Coreeei, insa intrebarile sunt foarte bune sa demaste o masina de propaganda uluitoare. Eu deja vreau sa-l revad. Cred ca ar trebui aratat si invatat in scoli astfel incat viitoarele generatii sa fie mult mai greu de manipulat decat au fost ai nostri sau suntem noi.

the-propaganda-game

De citit:

Cea mai frumoasa carte din lume, Eric-Emmanuel Schmitt – o carte ce aduna opt povesti de iubire, opt femei surprinse in cautarea fericirii. O carte in care intri usor si care te tine – eu am citit-o in 2 zile (si asta pentru ca am avut si treaba, altfel n-o lasam din mana) pentru ca este despre viata cu tot ce inseamna ea, cu toate fatetele, cu toate bucuriile si durerile. Aduce o perspectiva interesanta a barbatului care vede femeia si iubirea prin ochii ei, fapt care o duce adeseori intr-un fantasy pe care tot vrei sa-l intalnesti.

Cea_mai_frumoasa_carte_din_lume

De bucurat:

Bijuteriile Liei. Niste frumuseti pe care le-am descoperit de curand si care-mi plac mai mult decat mult. Sunt lucrate manual, cu multa atentie – cea mai simpla bijuterie dureaza minim 12 ore de lucru – si cu siguranta nu vei mai gasi altele la fel pe piata. N-am nimic cu Pandora spre exemplu, dar parca imi place sa port ceva special, nu o uniforma. 🙂

set-bratara-si-cercei-forever-triangle-blue-zircon

Leave Your Comment Here