Imi donez ziua

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

andreea burlacu

Hey! Da, fac minunata si preafrumoasa varsta de…. 30 de ani! Si pentru ca nu mi s-a mai intamplat, dar mai ales pentru ca bate criza maturitatii la usa, simt nevoia sa fac ceva cu adevarat important de ziua mea. Am decis acum vreo juma’de an ca o voi dona unei cauze, insa nu m-am putut decide prea usor pe care s-o aleg. Stiti si voi ca neajunsurile din lumea asta sunt enorme si n-as vrea sa o ratez pe cea mai importanta. Am inteles ca treburile nu stau asa, ca nu exista o cauza mai importanta decat alta si ca intotdeauna e bine sa incepi cu cei de langa tine.

Si uite asa, cand cauti ceva cu interes raspunsul apare fara sa stii de unde, m-am reintalnit cu Cosmin. Tatal a 2 gemene superbe, una dintre ele diagnosticata cu tulburare de spectru autist. Ne-am cunoscut tocmai din acest motiv in urma cu vreo 2 ani cand incerca sa faca totul pentru a strange fonduri necesare pentru tratamentul lui Sarah. Cut, 2 ani mai tarziu, Cosmin infiinteaza un centru dedicat copiilor cu autism. United Autism. Cu siguranta veti tot auzi de acum despre el pentru ca intentionez sa va tin la curent cu evolutia lui.

Cosmin va dona terenul, in momentul de fata este in proces de obtinere autorizatii si proiectare. Iar de aici vine partea in care va rog sa ma sarbatoriti altfel anul asta.

Eu donez articole si bannere pe acest blog oricarui brand interesat sa doneze in contul asociatiei pentru a sprijini constructia acestui centru. De asemenea, sunt mai mult decat bine venite si ajutoare in materiale necesare constructiei si serviciile aferente.

Materiale constructii de care este nevoie acum:
– cherestea (scandura, cusacii)
– fier beton
– caramizi
– beton (ciment)
– usi + ferestre
– parchet
– gresie + faianta
Asadar, daca avem branduri doritoare sa sprijine cauza noastra, eu donez continut pe acest blog tuturor celor care imi solicita asta de ziua mea. (doar pe 23 martie, da?)
Iar a2a parte a donatiei se adreseaza tuturor prietenilor, cunoscutilor, partenerilor care se vor gandi sa-mi ofere ceva aniversar, va rog sa o faceti altfel anul asta. Sa donati orice suma vreti, poate echivalentul cadoului chiar, in contul de mai jos. Imi veti spune cel mai frumos la multi ani! De asemenea, dragi cititori, ma si ne ajuta orice distribuire a acestui mesaj, asa ca va invit sa spuneti despre cauza noastra si prietenilor.
Va multumesc aniticipat! Sunteti cei mai buni! 🙂
Info asociatie:

ASOCIATIA UNITED AUTISM, CIF: 36158347

RO66 BACX 0000 0012 5387 7001, UNICREDIT BANK, SUC. NORILOR

Mail, Facebookwww.rotarescu.ro (site-ul centrului e inca in lucru, dar voi reveni si cu el).

Leave Your Comment Here