Cand stii ca iubirea-i iubire?!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

valentine's day

Te-ai indragostit de ceva ori in viata ta, ba chiar ti s-a parut de vreo 2 ori ca ai gasit acel suflet care sa te inteleaga si iubeasca pentru totdeauna, asa-i?

Te-ai tot intrebat ce-o sa te potoleasca si mai ales daca se va intampla vreodata in cazul tau. Iti plac oamenii, ai nevoie de caldura, iti place sa ai un soi de liniste, dar… totusi, cand e dragostea dragoste?

Stiu ca tu ai povestea ta, cu siguranta si timpii tai, dar stiu ca ceva ne leaga in raspuns. Si-am sa-ti spun si ce: esenta. Iubirea e aceeasi, doar o traim la momente si in chipuri diferite. Insa ea e un val la fel de intens, la fel de tare loveste, la fel de lesne plesneste in toti si toate.

Stii momentul ala in care ti se indoaie genunchii de bucurie cand iti vezi sufletul mai bun (nu-mi place aia cu “jumatatea mai buna” – suntem indentitati, nu semi-ceva) zambind ca un copil ce tocmai isi desface cadoul de la Mosu’? Ti-ai da viata sa-l vezi zambind mereu asa.

Mai e si momentul ala in care ti se face stomacul miiiic -mic de emotii cand se aventureaza in vreo dubiosenie care-i pune viata in pericol. Si ce fericire cand il vezi intreg din nou!

Iar dupa ce va certati din vreo prostie si nu va vorbiti suficient cat sa vi se faca dor (cateva ore, o zi, doua) si intr-un final iti faci curaj sa-ti ceri iertare (sau isi face)… ioi ce dulce e impacarea. Stii ca orice ar fi nu poti sa iti duci zilele departe sau fara sa stii daca a mancat, ori ca e bine.

Si mai e momentul in care e racit(a), bolnav(a) sau il/o doare ceva si ai vrea sa iti dai vreo 2 luni din viata numai sa nu-l/n-o mai vezi asa.

Si mai sunt inca 1000 de momente si motive, ocazii si manifestari. Dar tu o stii ce mai bine, caci sufletul stie mereu sa zica adevarul.

La multi ani in luna iubirii, dar nu uitati ca iubirea e atunci cand vreti voi s-o sarbatoriti, nu ii trebuie o zi anume, inimioare rosii, trandafiri la suprapret si un baiat Valentin de celebrat. ­čÖé

Pana data viitoare, iubiti-va mult!

    Leave Your Comment Here