Bursa Binelui – o oaza de frumos in aceste zile

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

BB_960x300_Logo Carusel site

De o săptămână mă străduiesc să scriu ceva pe blog, însă evenimentele din țară m-au ținut atentă către ele și au făcut ca orice altă discuție să-mi pară total nepotrivită. Însă e păcat să treacă al nostru Campionat de Bine fără să vă povestesc despre el.

Campionatul de Binecare se desfășoară în perioada 6 decembrie 2016 – 15 februarie 2017, este o competiție pentru atragerea de donații adresată ONG-urilor din România, găzduită, organizată și implementată de Bursa Binelui.  #Premiile constau în dublarea sumelor atrase din donații de către organizațiile participante în Campionat, în limita a 5000 de euro, fiind recompensate primele trei proiecte care reușesc să adune cele mai multe donații individuale de un numar X de donatori unici.

Pentru cei ce încă n-au aflat de Bursa Binelui, e important să știți că este singura platformă online unde donațiile sunt necomisionate, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru o cauză. Toate plățile sunt 100% securizate și intră sub incidența legilor transferurilor bancare, platforma stimulând astfel plățile electronice cu cardul. Bursa Binelui este dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlătesc.ro.

KV CdB 2016_jpg

Unul dintre proiectele mele preferate e Scoala pentru toti. Desi e abia pe locul 10 acum, pana pe 15 februarie aveți șansa să-l aduceți în top, astfel încât să li se dubleze suma adunată.

Dar bineînțeles că nu pot să nu amintesc de ABCDigital, proiect inițiat de niste prieteni simpatici de-ai mei, prin care învață părinți și bunici  care-i treaba cu computerele și internetul.

Hai fuguța că nu mai e mult până pe 15, dați mai departe vestea și hai sa facem niște bine. 🙂

P.S: Pentru a nu întâmpina probleme în procesul de donare, vă rugăm să vă asigurați că browserul pe care îl folosiți (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox sau Safari) este actualizat cu ultima versiune. 

    Leave Your Comment Here