Idei de cadouri: cafeaua noastra cea de toate zilele

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Andreea Burlacu

Ca’s cafegioaica o stie toata lumea. Insa putini stiu ca o pasiune se cultiva in timp, gusturile se mai schimba pe masura ce inveti mai multe si ca, pana la urma, gusturile primeaza in fata oricarui obicei sau “asa trebuie”. Si da, devenim “obsedati” de tot ce are legatura cu licoarea noastra preferata. Iar cadourile pe care le poti imparti cu cei dragi sunt cele mai faine! Dar sa incepem cu inceputul povestii, asa cum ne sade bine.

Ati fost vreodata in Manufaktura? Eu am ajuns abia saptamana trecuta pentru prima data si, la fel cum am patit cu multe alte lucruri din viata mea, m-am intrebat unde am fost pana acum. Asa cum ziceam si pe Facebook acum cateva zile, m-am simtit ca ursul Paddington cand ajunge in mijlocul muzeului londonez. Gura-casca adica. :))

Locul e destinat oricarui iubitor de cafea – fie ca e novice ori maestru – si are fiecare detaliu gandit special in primul rand pentru a-ti oferi cafeaua perfecta si in al 2 lea rand pentru experienta perfecta. De ce spun asta? Unul dintre motive ar fi ca device-ul ala urias care iti aduce cafeaua preferata, gata macinata, in punga pregatita pentru luat acasa, e setat in fiecare dimineata in functie de umiditate si de lumina naturala.

Stiu asta de la un baiat foarte pasionat si chiar guru in materie, il gasiti de partea cealalta a tejghelei. ┬á(si-n foto) Apropo, mi-a spus ca toti oamenii care lucreaza acolo isi primesc oamenii in vizita – chiar asa te simti, la cineva acasa, nu intr-un local – nu se parfumeaza cat sunt la munca. Cafeaua absoarbe aromele din jur, oricat de firave sunt si le asimileaza. N-ati vrea niste expresso cu gust de Calvin Klein, nu? ­čÖé Asta ca sa intelegeti cam cat de atenti sunt oamenii cu experienta pe care ti-o ofera. Te cam simti rege, ce sa zic. Dar totodata am putut sa inteleg de unde sunt toate aromele inscrise pe ambalaj – citrice, migdale, florale – la mine in cafea. Draga de ea aduna tot ce o inconjoara prin Guatemala, Ethiopia, Kenya si ┬áCosta Rica. Si mvai cum miroasee! <3

Manufaktura

De indata ce afli toate aceste detalii, grija cu care e privita experienta ta, cafeau devine si mai buna. ­čÖé Cel putin asa a fost la mine. Si cum e decembrie si am doar cadouri in cap, m-am gandit instantaneu ca mi-ar placea atat sa imi aduc prietenii sa guste, testeze, sa se bucure de o cafea preparata ca la carte intr-un loc cool, cat si ca as trimite “mostre” din ea tuturor celor pe care ii stiu impatimiti, mai ales mamei.

Well, totul e simplu. Aveti (eu deja am apelat la variantele astea, de aceea nu e “avem”) 3 variante de bucurii pentru iubitorii de cafea:

1. Ii duceti in Manufaktura si stati la povesti ca pe vremuri, in tihna, asa cum n-ati mai apucat de multa vreme.

15502875_1292622487425216_1625400811_o2. Le luati accesorii sau device-uri de preparat cafeaua – aveti un perete-biblioteca intreg cu bunatati, sigur gasiti ceva sa va placa.

15555426_1292621997425265_466419627_o

3.Le luati o punga de cafea personalizata pentru fiecare – poti alege originea cafelei, modul in care sa fie macinata – mai exact pentru ce o pregatesti (ibric, espresso, filtru), ce mesaj (text si imagine)┬ása pui pe ambalaj. Cool, nu? Ai aici ceva mai multe detalii.

15515731_1292623164091815_1430948008_o

Pana data viitoare, sa va gasiti zenul si cadourile perfecte!

    Leave Your Comment Here