15 ani de inovatie marca Bitdefender

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

anversare-bitdefender

Poate pentru ca m-am ambitionat sa raman in tara si usor-usor sa devin antreprenor. Poate pentru ca, mai ales in ultimul an, cei mai multi oameni cu care lucrez sunt antreprenori. Poate ca sunt inclinata sa observ si apreciez orice bun ambasador de tara – in timp ce scriam articolul am aflat asta–  sau doar mandra ca meleagurile astea dau valori: atat oameni faini, cat si proiecte pe masura.

Poate pentru toate astea la un loc sau doar pentru ca Bitdefender, cu tot ce inseamna el: oameni, proiecte, intiative si inovatii, merita din plin un “La multi ani!” si la tot mai multe reusite!

Si daca tot s-au strans 15 ani, haideti sa trecem putin in revista inovatiile pe care Bitdefender le-a adus in tara si in lume:

  1. Smart Updates: prima companie de securitate din lume care a introdus update-urile automate de securitate, fara interventia userului cand restul firmelor de profil livrau update-urile pe discheta sau de descarcat dintr-un zip.
  2. Firewall: Prima companie care a introdus firewall-ul in solutiile de securitate. restul aveau solutii generale antimalware.
  3. B-HAVE: In 2006, Bitdefender a introdus tehnologia B-HAVE care este capabila sa detecteze proactiv amenintari noi, nestiute, analizandu-le comportamentul in mediii virtuale.
  4. ATC: In 2009, Bitdefender introduc ATC, tehnologie capabila sa monitorizeze aplicatii pe toata durata executiei lor si sa avalueze daca sunt sau nu malitioase.
  5. Photon: Scopul acesteia a fost de a optimiza procesul de scanare a solutiei de securitate si de a echilibra scopul: protectia maxima cu performante optime ale sistemului.
  6. Machine Learning: Bitdefender a folosit inca din 2009 algoritmi de invatare si tehnologii cloud pentru a spori capacitatile de detectare a amenintarilor.
  7. Box: De indata ce au aparut tehnologia smart, lucruri interconectate prin intermediul internetului au crescut si riscurile aferente. Bitdefender a introdus un dispozitiv revolutionar de securitate de retea pentru acasa, dispozitiv destinat sa asigure toate dispozitivele de uz casnic “inteligente”, indiferent de sistemul de operare a acestora, scop, sau hardware.

Pana data viitoare, haideti sa apreciem valorile de langa noi si sa nu uitam sa le felicitam atunci cand merita.

La multi ani, Bitdefender!

    Leave Your Comment Here