Recomandarile de miercuri

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Stiu, azi e putin joi, dar tot recomandari sunt chiar daca m-am miscat mai greu.

1. Sa incepem cu cele necesare vietii, mai exact stomacului si papilelor gustative. Am testat un nou loc de burgeri (nu vi se pare cel putin ciudat ca tot mai multe femei sunt interesate de specia asta de mancare? :)) ) foaarte simpatic, mic si in centru, iar mancarea preparata pe loc, cu gust si preturi mai mult decat decente. Toate chiflele sunt preparate in casa, la fel si sosurile, iar carnea e cumparata in fiecare dimineata, aleasa, tocata si gata si burgerii. Aria, caci asa se numeste locul, e in spatele Spitalului Coltea, are si livrari, iar cel mai scump burger al lor e cat cel mai ieftin prin locurile de fite, desi muncesc mai mult si ofera o calitate mai buna.

burger aria

Credit foto: Doru Panaitescu.

2. Si daca stomacul ne e satisfacut, sa trecem la creier. Tot auzisem vorbindu-se despre Creative Mornings si ce oameni faini se plimba pe acolo, dar saptamana trecuta a fost prima data cand am reusit sa si ajung in sala. Bine, e drept, prezenta lui Catalin Tolontan m-a motivat suficient, insa si Cristi Lupsa si toata gasca de organizatori pe care ii stiu oameni seriosi si de nadejde. Sala suficient de mare cat sa incapa toti doritorii, ambianta perfecta caci vorbm despre Elvira Popesco, speakeri numai unul si unul, basca si cafea de la Origo la intampinare. Mai mult de atat nu ai ce sa-ti doresti. De data asta am discutat despre etica, despre jurnalism, despre cum presa uita sa-si mai execite puterea in folosul poporului, ajunge sa o faca in folosul tirajului si al mangaierilor de ego, despre cum ar trebui facuta o ancheta ca la carte si ce mai inseamna principii in comunicare. Ah, am uitat sa va spun ca intrarea e libera, trebuie sa fiti insa suficient de agili sa va inscrieti la timp. Locurile disponibile pentru ultima sesiune s-au terminat in 10 minute. Din punctul meu de vedere ar trebui sa fie contra-cost, caci romanul e invatat sa respecte munca doar atunci cand o plateste, dar deh, asa-i conceptul adus din afara. Nu ma intelgeti gresit, dar ma supara toti oamenii care au decis sa deranjeze prezentarea iesind din sala, frunzarindu-se, plimbandu-se caci “trebuie sa ajunga la birou”. Te-ai inscris, primesti valoare adaugata fara sa depui vreun efort si nu poti sta cuminte o ora jumatate? So, 10 pentru organizatori, 5,50 pentru public.

cata georgescu - creative mornings

 

cata georgescu - tolo

 

Credit foto: Cata Georgescu.

3. Ultima, dar nu cea din urma, reduceri muzicale. Daca n-ati aflat pana acum de Avstore, e timpul. Fie ca sunteti audiofili, cinefili sau gameri, fie ca vreti sa faceti turul Frantei in casa si aveti nevoie de un ecran de proiectie misto sau pur si simplu nostalgici dupa muzica de pickup, cu siguranta gasiti aici ce va trebuie. Iara daca nu ma credeti le puteti face o vizita. Showroomul e deschis pentru toata lumea. Iar acum, odata cu primavara, au venit si niste reduceri simpatice pe care le puteti gasi aici.

Avstore fiio

 

 

 

 

    Leave Your Comment Here