New year blah blah

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Andreea BurlacuNici un sfarsit, nici un inceput, doar o pagina data.

Cam asa e cu anul nou. Sa fim realisti. Suntem prea obositi  sa multumim cum se cuvine celor ce merita din vietile noastre. In plus s-ar putea sa uitam pe cineva, caci avem gura mai putin mobila, pleoapele mai grele si nu vrem decat un pic de liniste. Doar de asta se numeste vacanta. Asa ca nu ne place treaba cu sfarsitul de an.

Ca sa nu mai zic de cei mai superstitiosi dintre noi, care vor sa aiba toate datoriile platite, toate rufele curate, toate cartile asezate inainte sa inceapa focul de articifii. Ioi, ce iures trebuie sa fie in viata lor acum.

Pe de alta parte, ne place inceputul. Orice inceput. Pentru ca ne trezeste un entuziasm copilaresc, suntem mult mai optimisti decat permite legea, ne cream o poveste in cap conform careia totul se schimba o data cu data. Dar ne si sperie preafrumosul inceput. Aduce cu el intoarcerea la birou, multa treaba, multe lucruri de rezolvat si destabilizatorul de genunchi – necunoscutul.

Ca atare, fratilor, potoliti-va entuziasmul. Nu e decat o pagina data.

Si asa cum imi place sa fac inca din copilarie, la final de pagina/capitol imi notez ce mi-a placut si ce idei mi-au trezit proaspat traitele file.

Asadar, 2014 a fost un an foarte incarcat, cu o multime de provocari, trecute cu bine toate. Sunt mai inteleapta, sunt si mai mandra de prietenii mei, am crescut frumos si au inceput sa-mi dea aripi 092pentru anul viitor. Pentru asta, desi am zis ca multumirile sunt de prisos, nu pot sa nu-m ridic palaria in fata voastra, a celor ce va faceti timp sa-mi cititi gandurile razlete si sa le mai dati si pe la prieteni, in fata parintilor mei, ce au inteles un pic mai mult din cine sunt si de ce, fratelui meu (care o sa ma stranga de gat ca am pus poza asta online), prietenilor – se stiu ei bine cine cum ce-, familiei Friends TBWA- am invatat enorm de multe de la toti.

Pentru 2015 mi-am facut planuri putine, realiste, dar ioooi, cat de frumoase. Tot ce imi trebuie e sa-mi pastrez sclipirea-n ochi si spiritul curios.

Voua va doresc un an fabulos, cu cele mai colorate zambete si cele mai frumoase suflete alaturi. Daca aveti asa ceva, restul nu mai conteaza. 😉

  • Razvan Ianculescu

    Andreea,

    Placerea este intotdeauna de partea noastra. Si noi nu ne facem timp, pur si simplu il investim, citindu-te 🙂
    Sa ai pace in suflet in fiecare zi!

Leave Your Comment Here