Ciocolata…my love2

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

safe_imageN-am castigat “razboiul”, dar fiecare lupta a fost dulce.

Dupa cum stiti, am participat alaturi de Anamaria, castigatoarea concursului de pe acest blog, la Chocolate Hunt Leonidas. Ne-am jucat si nu prea, caci premiul cel mare a fost mult prea dorit de toata lumea. 1 kg de ciocolata lunar, timp de 1 an, nu e deloc putin, asa ca ne-am luat echipele adverse in serios, fara sa uitam sa radem, sa gustam praline si sa alergam prin ploaie pentru a gasi acel ceva despre care v-am tot povestit si pe pagina de Facebook.

Cum a fost? Ei bine, amuzant si antrenant. Am aflat o multime de lucruri faine despre retelele Leonidas si ciocolata pe care o gasim aici (cu 100% unt de cacao), am cautat indicii, am plecat din Dorobanti ca sa ajungem pe langa casa lui Enescu, ambasada Belgiei si parcul Icoanei. Totul pe o ploaie mocaneasca, usor rece, prin trafic, unii pe jos, altii pe biciclete, altii prin taxiuri.

Cert e ca impreuna cu Anamaria am “mituit” taximetristi cu praline, am alergat, ne-am activat o orientare in spatiu de care nu ne credeam capabile, am ras cu putere si am castigat un binemeritat loc 2. Face bine la orgoliu :))

Si ca sa nu va mai tin in suspans, “acel ceva” pe care l-am cautat cu indarjire toata saptamana este o masinuta superba, cu istorie si poveste in spate, ce va putea ajunge un mic muzeu al ciocolatei :), insa Chocolate Van-ul Leonidas va fi folosit in curand pentru aprovizionarea cu praline a Ciocolateriilor Leonidas. Cum ar fi insa sa faca si livrari? Sa stai acasa, sa ti se faca pofta de o ciocolata cu nuci si sa vina ea direct la tine acasa? Hmm…abia astept ca familia ce ingrijeste Leonidas sa se ocupe de asta. Caci da, cicolateriile Leonidas nu pot fi decat afaceri de familie, unde poti sa simti implicarea directa, zilnica, neintrerupta a intregii familii.

masina Leonidas

 

Pana vedem exact care va fi destinatia finala a Van -ului, eu va sugerez sa stati pe aproape, caci Leonidas Beller si Victoriei simt ca pregatesc surprize si retete speciale pentru sarbatorile de iarna.

Iar eu va multumesc ca mi-ati fost alaturi, v-ati implicat si v-ati bucurat la unison cu mine.

Sambata faina tuturor! 🙂

 

 • Stefan Iorga

  Felicitari pt. locul obtinut!

 • Loredana

  Ma bucur pt tine! Felicitari!
  Sunt convinsa ca toata povestea asta a fost amuzanta si plina de intamplari placute!

 • Asara

  Ati alergat ceva pentru cate un kilogram de ciocolata. Macar un premiu de consolare, ceva?

Leave Your Comment Here