Ghiceste numele retetei

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

andreea burlacuUnii dintre voi poate isi amintesc, altii nu, dar e musai sa stiti ca a fost o vreme in care am fost mare latifundiara, om cu scaun la cap, dar si plantatie de cartofi.  :))

Au fost vremuri in care mergeam mai des la domnul Peter si familia lui, invatam cum sta treaba cu plantatul, dar si recoltatul de cartofi, iar mai apoi cum ajung ei chips.

Din dor de vremurile alea faine, i-am cerut Andreei privilegiul de a va dezvalui ultimul indiciu si am decis sa va dau o mana de ajutor in noua provocare oferita de Lays. (ioi, cate nebunii au mai facut oameni astia cat am lipsit 😀 )

Campania  „Ghiceste numele retetelor secrete Lay’s” se apropie de sfarsit (stiati?!), aceasta este ultima saptamana , dar deja au inceput sa fie difuzate pe TV si alte indicii  care sa ne ajute sa ne apropiem din ce in ce mai mult de numele retetelor, pe care trebuie sa le ghicim in campania promotionala de pe www.retetelays.ro,  pana pe 2 noiembrie.

Am ratat eu gatitul alaturi de echipa lui Cabral, dar asta nu inseamna ca nu pot sa ghicesc alaturi de voi numele retetelor, nu? 🙂

Reteta C ne aduce astfel un nou hint:  branza rasa. Nici nu e foarte greu: pana la urma, cate retete contin branza rasa si sunt inspirate din bucataria traditional romaneasca? Eu ma gandesc la cartofi prajiti cu branza rasa, cartofi taranesti. Totusi ce-i cu ceapa de pe ambalaj? Hmm. Voi v-ati prins? pack lays

Toata lumea poate incerca sa ghiceasca numele retelelor, incepand din 15 septembrie, pe site-ul www.retetelays.ro, acolo unde pot gasi mai multe informatii despre promotie si premii (marile premii sunt 3 x 25.000lei, premiile saptamanale sunt cate o excursie culinara in Europa, iar premiile zilnice constau in cate 1000 lei/zi.

De asemenea,  pentru a ajunge cat mai aproape de numele corect al retetelor Lay’s,  este recomandat  sa urmariti site-ul http://www.retetelays.ro  si pagina de Facebook, unde veti primi pana pe 2 noiembrie o noua serie de indicii care sa va ajute sa gasiti numele corect, precum si blogurile din campanie unde vor fi difuzate indiciile Lay’s. Hai repejor cu inscrierea ca-s premii faine si retete si mai si.

    Leave Your Comment Here