Conferinta Anului Viitor

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Despre ea stiti de anul trecut de la mine, iar daca nu, puteti citi aici.

romaniaDespre ce e vorba? 40 de personalitati, fiecare cu 16 minute la dispozitie pentru a dezbate supozitii, predispozitii si intuitii legate de anul ce va sa vina.

O conferinta a optimistilor, a oamenilor cu viziune ce isi pot proiecta propriile concluzii catre viitor si nu doar atat, ci il pot influenta prin lupta lor zilnica de a construi o lume mai buna.

Chiar, tu ce crezi despre 2015? Sau macar ce speri de la anul viitor?

Eu stiu ca va fi un an al marilor decizii si al schimbarilor. In bine sau un rau inca nu stiu, caci depindem mult si de rezultatul alegerilor. (pe care, by the way, il putem hotari tot noi)

Va fi un an in care resemnatii se vor trezi la viata si vor fi efervescenti, in care toti aceia cu capul plecat vor sti sa ia atitudine.

Va fi un an in care vom pune mai mult accent pe calitate si vom fi mai eficienti.

Cel putin asa visez.

‘om trai si ‘om vedea. ­čÖé

Iar daca sunteti curiosi sa vedeti si voi ce au de spus cei 40 de umani frumosi, sa le puneti intrebari si sa va molipsiti cu atitudinea potrivita, vreau sa va ofer 5 invitatii.

Dar cum nimic nu e gratis pe lume, trebuie sa-mi scrieti in comentarii cel mai optimist lucru pentru 2015 la care va ganditi, iar cele mai traznite 5 raspunsuri vor primi invitatia.

Avand in vedere ca maine incepe evenimentul, concursul se incheie azi la ora 18. Asa ca hai repejor.

 

  • Alex

    Cel mai optimist lucru, dar si cel mai traznit, totodata, este ca in 2015 sa avem un presedinte care sa-i iubeasca pe romani.

Leave Your Comment Here