Masinile e viata mea

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Nu sunt chiar o pasionata a vehiculelor pe 4 roti, desi hobby-urile mele de-a lungul vremurilor ar spune altceva.

Am colectionat 3 clasoare de surprize Turbo si am iubit Dacia bunicului.

N-am gasit poze cu ea, cel putin nu le am cu mine in Bucuresti, dar arata cam asa:

dacia 1300

 

Apoi tata si-a cumparat prima lui masina. Un Mosckvich verde, ingrozitor de greoi si greu de stapanit, cu tractiune spate si cam foarte periculos de condus pe vreme de ploaie ori polei. Imi placea mult numele lui (de mica se pare ca am avut ceva cu rusii) si sistemul de deschidere, dar mai ales culoarea. La cei 10 ani ai mei, era normal sa nu inteleg mai mult, nu? 😛

 

Moskvich

Apoi am trecut prin mai multe Wartburg-uri, dintre care, cel rosu mi-a ramas in cap. Din cel mai simplu motiv. Inca n-aveam permis, dar am iesit cu el prin poarta casei, fix intr-un sant. Minunate amintiri :))

Cam asa arata inculpatul

wartburg

 

Imediat dupa ce mi-am luat frumusete de permis, la 18 ani ca tot romanu’, am descoperit dubitele Volkswagen transporter. Ai mei aveau 2, una verde (sesizati obsesia, da?) si una de un galben turbat.

Cam asa:

volkswagen transporter

 

Am plecat de acasa, intre timp ai mei au mai incercat ceva Fiat si au ramas la Ford, iar eu visez la un DB9 de multa vreme. Si acum, de nu s-o putea, hai sa fie o Tesla. 😀

 

tesla-model-s-hd-wallpapers-79866_1

 

Dar pana atunci mai joc niste NFS, ma mai plimb cu bicicleta si realizez ca, de fapt, stiu destul de multe despre masini si sunt pe calea cea buna a evolutiei.

 

Pana data viitoare, conduceti cu grija.

 

    Leave Your Comment Here