MTV, Malta si tu

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

MTV_Malta2014Ieri, o doctoranda in minunata lume a comunicarii mi-a cerut sa-i raspund unui interviu pentru lucrarea de final. Cum imi place sa ajut, am raspuns cu drag intrebarilor, timp de vreo 45 de minute. Am  vorbit despre noile paradigme, clienti, cerintele pietei si noile medii, despre invatamant, neadaptare, aptitudini, retete ale scucesului si tot felul de tips &triks. Am ajuns la tineri si nevoile proaspetei generatii, la noile tehnologii si cum ar trebui sa ne adaptam noilor viziuni. Din vorba-n vorba ne-am indreptat catre imbinarea creativitatii cu nevoile stringente ale tinerei generatii, cum avem oportunitatea de a schimba viziuni si de a crea noi limbaje.

Acum suntem cu totii clipa de clipa conectati, ne traim viata in biti si nu secunde, iar conexiunea imediata, rapida si la indemana nu mai este un moft, ci o intrare in normalitate.

Usor-usor ajungem la sectiunea de exemple de branduri si comunicatori ce au inteles noile platforme, noile cerinte si le-au adaptat intocmai gusturilor generatiei z. Asa imi amintesc de un mail ce mi-a trecut prin fata ochilor si mi-a lasat acel „aha” in memorie.

Stiti Isle Of MTV Malta? Eu nu stiam foarte multe, dar am invatat ca inseamna noul centru al distractiei, un paradis al tinerilor ce se bucura de Black Eyed Peas, Snoop Dogg, David Guetta, Lady Gaga, One Republic, Maroon 5, (Maroon 5, da? :D)  Akon,  Kid Rock – all summer long 😀 si multi altii.

Un pic mai oldish fiind, mai ridic spranceana si zambesc adolescentin la un Kid Rock sau Adam Levine, dar eram un pic in urma cu noile locuri si motive de adunat tineret.  🙂

Asa ca, un brand destept – aka COSMOTE impreuna cu MTV Mobile- a gandit un concurs si o mega oferta pentru toti cei aflati intr-o continua nevoie si dorinta de comunicare, dar si impartasire a experientelor. Asa au aparut noua extraopțiune MTV 7x si Thumbs up for Malta. Mai exact, noua extraoptiune MTV 7x ofera minute si SMS-uri nelimitate cu ceilalti utilizatori ai Cartelei MTV Mobile, 120 minute nationale/internationale sau SMS-uri nationale, 2.000 de minute si SMS-uri catre COSMOTE si Romtelecom si 350 MB trafic de date pentru doar 5 euro credit (disponibila atat pentru clientii noi, cat  si existenti ai Cartelei MTV Mobile) si concursul Thumbs up for Malta ce ofera  bilete VIP, cu toate costurile incluse, la Isle of Malta: o excursie all-inclusive de 3 zile, cheltuieli de transport si cazare de lux. Petrecerea va avea loc in Malta, pe 25 iunie, cu artisti internationali in line-up si peste 50.000 de participanti asteptati in fiecare an. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile aici.

Asa ca fuguta, inscriteti-va in concurs (inscrierile se termina pe 9 iunie) si bucurati-va de noile posibilitati si avantaje de comunicare, ca eu…maica, pe vremea mea ma harjoneam cu parintii: ei voiau sa dea un telefon, eu net si uuuite asa totul era in slow motion si niciodata nimic simultan si bine. Chiar, remember those days?

Pana data viitoare, comunicati mult si cu sens.  🙂

    Leave Your Comment Here