Superscrierea cititorilor 2014

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Premiile Superscrierea CititorilorAnul trecut, oamenii astia simpatici din FFFF mi-au propus sa fiu membru al juriului unui concurs de scriitura buna. Normal ca mi-a luat-o pulsul la sanatoasa si inima s-a oprit in gat si normal ca am spus un “Da” sfios, bucurandu-ma cu zambet larg de preafrumoasa propunere.

Anul acesta, cand au revenit cu propunerea, facuta prin mansarda pe undeva, mi-am dat seama ca genul asta de initiative imi ofera ceea ce caut cel mai mult: posibilitatea de a schimba lumea.

Si nu doar mie, ci si tie, cititorule, pentru ca aceasta extensie a Premilor Superscrieri nu este altceva decat o super ocazie pentru cei ce citesc sa le multumeasca celor ce scriu. Avem ocazia de a incuraja creatorii de scriitura adevarata sa-si continue drumul sinuos si pe cei mai timizi sa inceapa munca asidua si sa se dezvaluie publicului.

De fapt, aveti ocazia, caci eu am voie doar sa citesc inscrierile, nu sa propun, asa ca, va rog insistent, nu pierdeti vremea si felicitati-i pe cei care va bucura simtirile prin scris inscriindu-i in concurs.

Aici aveti toate detaliile. Hai, fuguta, caci inscrierile se termina pe 8 iunie!

Pana data viitoare, scrieti si cititi cu responsabilitate.

 

    Leave Your Comment Here