Joc, joaca, relatie.

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

_PST2780Astazi relatiile amoroase se intampla confuz si fantastic. Asta daca le putem numi relatii sau amoroase.

Nu exista confort. Nici nu-l cauti. Dar e pace in imbratisarea voastra, iar asta ucide orice umbra crescuta diabolic pe asfalt.

E un amestec de contopiri, vicii, orgolii, fantezii si sentimente vii pe care le impartiti si adunati impreuna tocmai pentru ca ati inteles ca oamenii nu apartin oamenilor. Nu aveti pretentii de posesie decat atunci cand va priviti in ochi si va lasati in grija fiorilor de pe sira spinarii si a celuilalt. Stiti fiecare dintre voi ca regulile jocului se formeaza jucand si ca orice tentativa de a trata relatia amoroasa ca pe una obisnuita va va face neoameni.

Nu te joci cu jumatati de fiinta, cum stii ca nu e indicat sa te joci cu focul. Oscilezi fervent intre rigori si limitele decentei, iti asmuti zambetul sa se retraga, doar-doar nu te vei trada, mergi pe sarma fara umbrela spunand da, spunand nu, jucandu-te de-a viata.

Va place riscul – mai mult tie, va place asteparea -mai mult lui. Treceti prin probe, fix ca personajele din basme, si va lasati descoperiti cu picatura. Nu va prea impartasiti problemele, desi aveti cu carul, desi ai vrea sa-i iei durerile cu mana. Stiti ca impartasindu-le ati aduce cotidian si noroi in specialul care va leaga.

Hai sa fiti iubiti! Intens si colorat!

    Leave Your Comment Here