Pilobolus Dance Theatre

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Un dans al umbrelor, un amestec intre balet, pantomima, muzica si poezie, un spectacol revelatie. Cam asta se va intampla pe 23 si 24 februarie la Sala Palatului in cadrul Shadowland.

Cam ca in video-ul de mai jos:

Eu abia astept sa merg si mi-ar placea sa va iau pe toti, dar, din  pacate, pot sa ofer doar o invitatie dubla. Asadar, daca va doriti sa va bucurati de spectacol in data de 23 februarie, scrieti-mi in comentarii si voi trage la sorti un castigator. Totul pana pe 5 februarie pe la pranz. 🙂

Pana data viitoare, sa va bucurati de soare si de umbre.

Mai multe despre artistii de la Pilobolus:

In 2007, dansatorii Piolobolus Dance Theater au fost invitatii speciali ai premiilor Oscar si au uimit audienta cu omagiul lor adus unor filme celebre precum „Little Miss Sunshine” sau „The Devil Wears Prada”.  In același an, in plină expansiune creativa, Pilobolus a lansat o serie de proiecte coregrafice colective internaționale, cu artisti pluri-disciplinari, cum ar fi scriitorulul si ilustratorul Maurice Sendak, echipa de coregrafi israeliani Inbal Pinto si Avshalom Pollak, remarcabilul papusar american Basil Twist, castigatorul premiului Pulitzer, creatorul de benzi desenate Spiegelman Art, compozitorul si muzicianul american premiat cu Grammy Dan Zanes, trupa OK Go, Laboratorul de distributie robotica al MIT condus de profesorul Daniela Rus, coregraful japonez de butoh Takuya Muramatsu, jonglerul Michael Moschen, detinator al unui premiu MacArthur “Genius” si coregraful belgiano-marocan Sidi Larbi Cherkaoui.

 • Budrugeac Andreea-Iulia

  Buna, Andreea! Nu stiam de acest spectacol, dar mi se pare o idee foarte buna, un spectacol complex. Mi-as dori sa fiu acolo!

 • provinciala

  eu mi-as dori tare mult sa merg.

 • Monica M.

  Mi-ar placea tare mult sa vad spectacolul.

 • Andreea

  Georgiana, random.org te-a ales castigatoare. Felicitari. 🙂

 • Andreea

  Stiam ca artistii de la Pilobolus au participat si la Britains Got Talent si chiar au castigat. Si pe mine m-a impresionat dansul si povestile pe care le transpun la spectacole. Chiar sunt talentati!

Leave Your Comment Here