#peritvechi

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

bucovinaTot mi se spune mie ca’s old school, de ce n-as face si un Craciun pe stil vechi? Mai ales ca in 2013 n-am avut nici un chef de sarbatori, am fost un Grinch total, poate la inceput de 2014 Craciunul se va arata altfel.

Mai pe ocolite incerc sa va anunt ca plec in Bucovina sa ma bucur de Craciunul pe stil vechi. Eu sunt cumva obisnuita cu urmasii miscarii stiliste caci in Braila traiesc multi rusi lipoveni si armeni care pastreaza vechiul calendar iulian, insa nu am sarbatorit pana acum nimic de acest gen in ianuarie.

Inca de pe vremea Redescopera Romania visez la niste sarbatori de iarna petrecute in Bucovina, cu colindatori, colaci, multa zapada si liniste. Se pare ca zapada n-o sa prea prind, dar poate gasesc restul.

Avand in vedere ca plec intr-o tabara de fotografie, #tfb7 (tabara de fotografie powerd by Foto Union), promit sa impartasesc cu voi tot spiritul pe care voi reusi sa-l incastrez in fotografii. Insa pe langa asta, mi-ar placea sa va si aduc ceva. Cum o sa calatoresc cu trenul (abia astept, n-am mers niciodata la cuseta) n-o sa pot cara prea multe, asadar o sa ia un mic cadou doar unuia dintre voi. Cel care-mi cere cel mai simpatic (si realizabil) cadou il va si primi. Heh, ce ziceti? ­čśÇ

Pana data viitoare, Craciun fericit 2.

 

Sursa foto.

    Leave Your Comment Here