Colindam, colindam iaaaarna

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Copiii se pregatesc, te rog sa astepti.

1, 2, 3 si: intra aici sau aici.

Ce vreau sa spun? Vreau sa ne folosim de pretextul Craciunului pentru a face cunoscute cauzele lor si pentru a va aduce aminte ca fara a investi in binele lor, vom ramane fara viitor. E drept ca nu doar de Craciun ar trebui sa ne gandim la ei. Sau de Paste. Dar haideti sa incepem cu pretextul acestui Craciun si apoi sa ne gasim singuri motive pentru a-i vedea si pentrSOS Satele Copiiloru a-i cunoaste. Sunt copii veseli, frumosi, inteligenti. Sunt niste trupuri mici, cu suflete mari si povesti de viata impresionante. Si s-au distrat filmand video-ul pe care te-am rugat sa-l vezi. De ce l-au facut? Ca sa te amuze, sa afli de existenta lor, de SOS Satele Copiilor si de nevoile lor. Sau pur si simplu sa te ajute sa distrezi un prieten.

Asadar, orice alegi sa faci, chit ca dai un share, chit ca donezi, important e sa raspandesti vestea si poate, impreuna, reusim sa le facem viata ceva mai buna.

Pana data viitoare,┬á“Domn, Domn, sa-naltam”! ­čÖé

*

Despre SOS Satele Copiilor Romania 
SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1200 de copii în dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda îngrijirea familiei lor biologice. De 63 de ani in lume si de 22 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 133 de tari ale lumii.

    Leave Your Comment Here