Cadouri, cadouri

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

avon craciunDa, e acea perioada din an si mintea ne este deja ocupata de ultimele rapoarte, ultimele evenimente si ce mai avem de facut pentru a intra linistiti in vacanta de iarna. Inca imi place sa-i zic asa, ca in copilarie, ca sa-i pastrez farmecul. Si trebuie sa recunoasteti ca suna mai bine decat concediu. ­čÖé

Dar sa revenim, suntem ocupati, strazile sunt pline, magazinele la fel, targuri peste targuri, trafic, zgomot si agitatie. Ar fi minunat daca ar exista o solutie salvatoare pentru a ne onora de cadourile pe care trebuie sa le facem sau, si mai bine, pentru a oferi acele daruri care sa bucure persoanele dragi de langa noi. Avon vine cu o solutie in acest sens si ne ofera un ghid care sa ne ajute si sa ne efientizeze timpul de gasire al unui cadou potrivit. Avon Gift Advisor┬á┬áiti sugereaza ce i s-ar potrivi pritenului ales de pe Facebook si iti ofera si posibilitatea de a comanda direct respectivul produs. Isn’t that cool or what?

Pana una alta, daca nu aveti incredere in recomandari, ci vreti sa selectati cu manuta voastra cele mai faine cadouri, ei bine, si in acest caz nu ma pot abtine sa nu vin cu cateva sugestii. Orice ati alege din cele ce urmeaza, nu uitati ca sunt o multime de promotii, unele mai atragatoare decat celelalte, asa ca puteti profita sa va luati si ceva pentru voi.

Fie ca alegeti un set de parfum si crema de corp sau un simplu mascara, fie o crema pe baza de caviar important e sa va imaginati reactia pe care o veti provoca la oferirea cadoului si zambetul acela va fi clar de neinlocuit.

Haideti, fuguta, ca acum vine Craciunul, fix dupa sedinta asta in care cititi articolul. ­čÖé

    Leave Your Comment Here