Donator de viitor

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ea este Mihaela. La fel ca si alti copii de varsta ei are dorinte, nevoi, vise si idei. Insa, la fel ca multi altii din zona Dolj, viata a invatat-o ca nu e deloc simpla. O lectie primita prea devreme, prea dur, prea repede.

Ea si multi alti copii din comunitatile din judetul Dolj se confrunta cu probleme de oameni mari, iar nevoile devenite de baza pentru noi: apa curenta, lumina, spatiu intim sunt pentru ei vise frumoase.

Judetul Dolj are cel mai mare numar de someri din Romania si se situeaza, din pacate, pe primele locuri si in privinta abandonului scolar. O sumedenie de probleme socio- economice sunt acum pe capul locuitorilor din zona.

Ieri, de ziua recunostintei, am avut si eu ocazia sa ofer un cos de produse unei familii mai putin avantajate de viata. Din fericire proiectul este unul pe termen lung, asadar nu trebuie sa tii cont de ziua recunostintei, de Craciun sau alte sarbatori, poti fi oricand un donator de viitor.

De ce? Pentru ca exista copii care mananca doar o data in zi. Chiar si atunci, mananca o hrana putin variata ce consta in cartofi, paine si fasole, fara acces la carne, legume si fructe proaspete. Sunt chiar copii care se culca flamanzi. Nu putem vorbi de scoala, de educatie si de un viitor luminos cand nici macar nevoile de baza ale acestora nu sunt asigurate. Hai, ii ajutam?

Initativa Campofrio este susținuta de World Vision Romania, care se implica direct in ajutorarea comunitatilor din Dolj, alaturi de Carrefour Romania. Programul prin care se va desfasura această donație se numește „Donator de viitor”. Poti fi si tu parte din acest proiect pe termen lung, tu alegi cum, tu alegi copilul de care sa ai grija si modul de implicare. trebuie doar sa intri un pic pe site, sa vezi despre ce e vorba si sa iei decizia de a face bine.

Pana data viitoare fiti recunoscatori si ajutati-i si pe ceilalti sa aiba un motiv de a fi.

    Leave Your Comment Here