Cadouri

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Vin sarbatorile. Vrem, nu vrem, avem sau nu timp, chef, consideratie pentru ele, toate astea nu conteaza. Sarbatorile vin si timpul pana la ele e din ce in ce mai scurt. Si uite asa incepe teama de toata nebunia ce va cuprinde orasul, cozi, aglomeratie in supermarketuri, mall-uri si alte asemenea intalniri urbane. Nu stiu cum, dar capitalismul asta consumerist imi omoara in fiecare an cate putin din bucuria si magia sarbatorilor.

Mie mi-e drag sa fac cadouri. Chiar foarte drag. Fac cadouri cu ocazie sau fara, cu motiv sau fara, mici, mari, cadouri sa fie. Imi place sa fiu tot timpul atenta la enunturile persoanelor dragi, sa-mi notez ce au nevoie sau isi doresc si intr-o zi, cat mai apropiata de cererea lor, sa ma postez cu cadoul in brate in fata usii lor. Sufar destul de tare cand n-am idei si-mi concentrez toata atentia acelor zile pe gasirea unor daruri speciale. Pentru ca asa sunt toti cei din jurul meu, speciali. Dar nu suport sa ma imbulzesc prin magazine inainte de sarbatori.

Anul asta, Avon ma ajuta si ne ajuta cu multe sugestii, dar cel mai important cu metode de selectie a lor. Intotdeauna un parfum a fost un cadou cel putin simpatic, iar daca stii sa-l si alegi in functie de cea/cel vizat, totul e perfect. In cazul in care ai dubii, totusi, iata si un mood selector care te poate ajuta (atat pentru alegerea propriului parfum, cat si pentru unul de oferit). Avon vede parfumul ca fiind un accesoriu pe care ti-l alegi in fiecare dimineata in functie de starea de spirit si de planurile pe care le ai pentru ziua respectiva, astfel a realizat acest mood selector cu ajutorul caruia iti poti alege parfumul potrivit in functie de stare.

Mood Selector

 

Pentru ca tot am ajuns la gama Luxe, trebuie sa va amintesc ca luna aceasta Avon aniverseaza 1 an de Luxe ca si brand de machiaj. 2 produse noi in editie speciala, pudra stralucitoare si rujul Luxe Glitz, sunt cele prin intermediul carora Avon a ales sa celebreze brandul Luxe si bineinteles cu Loredana pe coperta brosurii. Era deja endorserul intregii game de machiaj Luxe , acum a devenit si imaginea parfumului Premiere Luxe.

loredana grozea

Pe scurt, iata primele sugestii de cadouri pentru doamnele din viata voastra, am sa revin si cu idei pentru domnii draguti de langa noi, precum si o sumedenie de sugestii in materie de carti, albume, excursii faine, cu gandul de a va salva de pana de idei si aglomeratia din mall-uri.

Pana data viitoare, achizitionati cadouri intelept.

 

    Leave Your Comment Here