2014

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

romaniaCum va fi 2014? Habar n-am. Prima data cand am primit intrebarea asta am raspuns fara sa clipesc: stiu ce nu vreau sa sa se intample. atat.

2013 a fost si inca este un an dubios din prea multe puncte de vedere. Anul ce vine sper sa aduca mai mult calm si mai multa pace, ca’n rest… bucurosi le-om duce toate.

Cum insa Conferinta anului viitor cu toti oamenii de acolo, fie ei speakeri, fie paricipanti m-au provocat sa-mi proiectez o poveste a viitorului, oricat de SF ar fi ea, n-am cum sa nu v-o impartasesc.

2014 va aduce in prima faza  ziua mamei mele. 46 de ani e o varsta frumoasa si vreau sa-i ofer o superaniversare. Asta daca nu cumva voi fi in Barcelona.

Anul urmator va veni cu o doza crescuta de energie si entuziasm, fapt ce va atrage dupa sine o serie de proiecte cel putin faine. Mercur va fi mai putin timp retrograd, vom avea mai putine probleme cu cainii comunitari, #unitisalvam isi va fi facut treaba, iar cutremurele vor disparea complet.

In 2014 hispterii se vor intoarce la 3310, la posta romana si la vacantele in Sovata.

2014 va duce romanii la mondiale, insa pana sa intelegem cum e cu Brazilia, vom fi deja acasa. Dar vom fi impacati, ca niste romani autentici din Miorita. Asta stim sa facem cel mai bine: sa fim impacati orice s-ar intampla.

Anul viitor va creste productia de cartofi dulci de Romania, insa nu vom mai avea porumb. Se cheama adaptare. Tot atunci vom creste imaginea tarii in lume si vom fi recunoscuti drept romanii- inventatorii de orice.

 

Anul 2014 va fi un an bun pentru Romania daca te uiti din unghiul potrivit. Tu cum il vezi? Sunt tare curioasa.

Multumesc organizatorilor conferintei anului viitor pentru speakerii minunati pe care i-au adus, ca m-au provocat si ca mi-au dat un imbold subtil de a vedea partea comica a viitorului.

Pana data viitoare aveti grija ce va doriti caci s-ar putea sa se intample.

    Leave Your Comment Here