Future of media

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

future of mediaSuntem intr-o continua schimbare, fapt ce poate fi benefic daca suma de elemente modificate nu ne ia prin suprindere. Daca invatam sa ne adaptam pietei, industriei, valului de inovatii, ne vom asigura orincand un loc in topul celor buni. Important este sa ne canalizam energia catre dobandirea de noi informatii, catre adaptabilitate si nu catre a arata cu degetul, a fi posaci si conservatori.

Piata se schimba, canalele de comunicare la fel, mediile si mesajele asemenea. Ca sa fii pe valul ce bun, e bine sa te informezi si sa dezbati ce va urma cu cei mai de seama specialisti, iar Future of media iti ofera aceasta posibilitate.

Evenimentul va reuni numerosi specialisti din media, advertising si mobile (TV & Radio, publicitate, digital, devices, aplicatii mobile, publisheri online), care vor aduce in prim plan cele mai noi tendinte din media, strategii de comunicare eficiente in diferite mijloace media, tactici pentru dezvoltarea si extinderea afacerilor din industrie.

Aici aveti programul, iar in curand vom afla si speakerii, dar pana in acel moment te poti juca ghicind cine vine in functie de descrierea lor. Future of media se va desfasura pe 5 decembrie, iar pana atunci ma poti urmari aici pentru a vedea ultimele noutati despre eveniment.

Curios? Eu da.

    Leave Your Comment Here