Cel mai mare lant de magazine online

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

de la stanga la dreapta - Cristian Manafu si Irina Minca, consilier in frumusete AVONDaca esti reprezentant Avon, client sau potential, am o veste buna pentru tine.

Frumusetea devine mai accesibila ca oricand. Aflat intr-o perpetua miscare de perfectionare, Avon s-a gandit la nevoile clientilor si reprezentantilor sai deschizand cel mai mare lant de magazine online din Romania.

Noul model de business reprezinta o schimbare atat in viata reprezentanților AVON, carora compania le ofera gratuit o afacere online la cheie – care le permite sa devina antreprenori de succes in digital, cat si in cea a consumatorilor, care pot comanda online produse, acestea fiind livrate de catre reprezentantii care ofera consiliere personalizata de beauty.

Noua platforma lansata confirma cresterea din ce in ce mai accentuata a numarului de consumatori care aleg sa faca cumparaturi online. Astfel, conform datelor GPeC si Eurostat, aproximativ 1,2 milioane de romani recurg la astfel de servicii.

Eu, desi sunt mai old school si am inceput de curand sa folosesc internet banking, sa fac cumparaturi online si sa accesez tot mai mult tehnologia din zona asta, marturisesc ca asteptam miscarea asta cu interes si ii felicit pe initiatori intrucat usureaza tot procesul de cumparare/reprezentare a brandului.

Inca o data, bravo!

    Leave Your Comment Here