Recomandarea de luni

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Incep recomandarile de astazi cu una mai putin obisnuita pentru luna octombrie, dar trebuie sa fim prevazatori, nu?

Ca tot omul gospodar, care-si face vara sanie, iar iarna car, sa va povestesc despre cele mai frumoase globuri de Craciun pe care le-am vazut in ultima vreme. Poate doar vreo 2exemplare ale bunicii le mai fac concurenta. Am ajuns sa aflu de ele pentru ca o urmaresc pe Handmade Sister, o tipa faina care face cosmetice in casa (how cool is that?), iar pe langa asta adora sa picteze. Asa a ajuns sa produca globuri din sticla, pictate fix asa cum trebuie pentru sarbatori.

Aici gasiti intreaga poveste, detalii, cum le puteti procura si  puteti cunoaste mult mai bine creatoarea. Va las si cateva imagini, sa nu credeti ca inventez. 🙂

globuri craciun

 

Bun, si pentru ca am trecut la categoria de recomandari ale unor mari hobby-uri transformate in mici business-uri, urmatoare nominalizare merge catre Gentute si alte minuni Ronk,  un loc in care gasiti tot felul de accesorii faine pentru voi sau bune de facut cadou prietenelor.

In timp ce ne mai delectam cu tot felul de minunatii care ne infrumuseteaza tinuta sau casa, zic ca n-ar fi rau sa si citim ceva fain, motivational, despre a face ceea ce-ti place, a avea incredere si a munci pentru visul tau. O colectie de 15 interviuri lansata la Webstock-ul de anul acesta, Doers and innovators, unde veti gasi povesti ale unor oameni faini precum: Serban Enache, Alex Ion, Andreea Bortun, Bobby Voicu, Tudor Giurgiu si multi altii. O gasiti aici, spor la citit!

 

    Leave Your Comment Here