Pentru cititorii mei

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Processed with VSCOcam with g3 presetPentru toti aceia ce au ajuns cel putin o data pe acest blog, dar mai ales pentru cei ce au invatat sa revina, si-au dorit sau pur si simplu le-a placut sa mai caute printre gandurile si opiniile mele.

Pentru toti aceia de la care primesc feedback aproape dupa fiecare articol si pentru toti aceia care imi raspandesc postarile prin tot online-ul asta mare.

Pentru voi toti, dragilor, cel mai mare multumesc din lume!

Si pentru a intelege de unde provine nevoia mea de a multumi, pentru a nu o trata ca o nevoie/idee de marketing, ci ca pe una reala, inspirata de voi, haideti sa va arat cateva dintre mesajele pe care le primesc si care imi certifica faptul ca fac ceva bine in viata. Ah, si sa nu uit, ma motiveaza. Voi ma motivati sa scriu si sa ma implic in proiecte.

┬áGeorgiana: -Buna dimineata! Vreau doar sa iti spun ca imi place foarte mult sa te citesc, ai un stil foarte dragut de a-ti alege cuvintele! La tine pe blog gasesc acel ,,ceva” pe care il caut in blogurile pe care le citesc. Felicitari! Astept cu nerabdare urmatoarele articole! O saptamana excelenta!

-Foarte-foarte tare articolul din seara asta! Felicitari! ­čÖé

Radu: –┬ábuna seara andreea. deci articolul ala cu ‘prostilor’ a picat senzational m-ai scutit de zeci de ganduri, facand un simplu forward la link sa-ti dea Dumnezeu sanatate si inspiratie. ­čÖé

– vreau sa-ti multumesc frumos pentru “imboldul” de a face rost de “drumul catre tine insuti” al lui peck. o aveam de mult timp pe lista de citit, dar nu-i gaseam momentul mi-am comandat-o, maine imi soseste. faci o treaba minunata cu aceste mini-recenzii la carti, asterni frumos cuvintele, ajung cum trebuie si unde trebuie. felicitari, sa nu te opresti din asta!

Gabriela: ┬áBuna, Andreea,┬ámi-a placut mult articolul tau “Revolutie”.┬áeste ok sa dau share?

Cristian: Buna seara. Am citit articolul tau.Traiesc acum ce ai scris acolo. Prietenii mei cei mai buni la fel.

Si lista poate continua pentru ca sunt multe si sunt faine!

Cititorii mei sunt cei mai destepti, frumosi si fideli. Si pentru ca sunteti ai mei, va multumesc!

    Leave Your Comment Here