Draga barfitorule,

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

barfitorulStiu ca viata ta colorata-n gri de atatea lucruri anoste ti-e prea putin pentru a-ti hrani pofta de ridicol. Stiu ca ai o existenta de omida esuata si picanteriile pe care le inventezi despre oamenii din jur iti sunt singura cina.

Daca barfa ar fi o meserie, ai deveni celebru si cred ca te-ar incurca in a-ti pastra marea pasiune, cea in care viata celor mai aproape sau mai departe de tine este motorul ce te tine deasupra liniei de plutire. Poate e mai bine sa o lasam la nivelul de hobby, asa vei putea sa o duci la indeplinire cum numai tu stii.

E drept, cine oare poate sa isi continue mersul pe pamant si viata searbada daca nu se uita la can-can, nu citeste cine stie ce revista de profil in coafor sau nu inventeaza povesti despre oameni pe care ii stie de la evenimente, dar cu care nu a impartit niciodata nimic, nici macar o jumatate de ora de conversatie?

E atat de usor sa busesti imagini cu vorbe duse de ici -colo, e usor sa-i faci pe oameni tematori in a-si etala iubirea, e usor sa creezi povesti din franturile de realitate care ajung la tine involuntar sau scoase cu iscusinta ta de barfitor sef printre dintii celor ce au inima prea slaba pentru a tine lucruri pentru ei. Nu-ti fa griji, e usor si esti expert.

Numai nu uita ca oamenii sunt prosti atunci cand vor ei, par ignoranti cand aleg ei sa fie si daca inca te mai invarti pe langa niste suflete bune e pentru ca nu au avut inca energia si timpul de a te expulza in lumea taratoarelor din care provii.

P.S: Nu, nu sunt eu ce barfita, iar de-oi fi, vorba mamei: “gura lumii sloboda”, doar ca am obosit sa imi treaca pe langa timpane tot felul de: “ai auzit de..? si de? ai vazut ce a facut x?” Dragilor, nu-mi pasa. Imi pasa de prietenii mei, iar despre viata lor stiu pentru ca-mi sunt prieteni. In rest, lasati lumea sa faca ce vrea.

  • stefan

    gand la gand cu bucurie si genial: “Numai nu uita ca oamenii sunt prosti atunci cand vor ei, par ignoranti cand aleg ei sa fie si daca inca te mai invarti pe langa niste suflete bune e pentru ca nu au avut inca energia si timpul de a te expulza in lumea taratoarelor din care provii.”

Leave Your Comment Here