De weekend

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Galaxy Note 3 FlipCoverImi plac weekend-urile pline, cu o multime de optiuni de petrecut timpul, cu lansari, evenimente, plimbari si agitatie.

Pentru weekendul ce tocmai a inceput e musai sa stiti 2 lucruri:

A) Samsung are o super veste pentru tine!

Ieri au lansat pe piata locala GALAXY Note 3, cel mai nou dispozitiv din familia Note, si GALAXY Gear, un produs nou care simplifica viața utilizatorilor si le ofera oportunitatea de a fi permanent conectati la noutati.

Ce e si mai important este faptul ca odata cu lansarea GALAXY Note 3 in Romania, consumatorii vor avea parte de o oferta speciala. Astfel, astazi, 28 septembrie, incepand cu ora 18:00, primii 100 de cumparatori care vor participa la evenimentul ce va avea loc la brand shop-ul Samsung din AFI Palace Cotroceni vor avea parte de surprize: primii 20 de cumparatori care vor achizitiona un Samsung GALAXY Note 3 vor primi gratuit un ceas Samsung GALAXY Gear, iar următorii 80 vor avea un discount de 50% pentru achiziționarea unui Samsung GEAR.Galaxy Gear Wild Orange

Cateva informatii bine de stiut legat de cele 2 produse proaspat lansate:

Noul S Pen  al Galaxy Note 3 reinventeaza experienta clasica de luat notite, iar aplicatia Air Command aduce o multitudine de posibilitati pentru a rezolva rapid si usor activitatile zilnice: spre exemplu, cu ajutorul functiei Action Memo, utilizatorii pot scrie de mana notite, le pot converti automat intr-un continut formatat, pot initia automat un apel, adauga un contact, etc.

Samsung GALAXY Gear, avand o serie de caracteristici si comenzi care extind experienta oferita de Samsung GALAXY Note 3, utilizatorii pot primi notificari referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri si mail-uri, alaturi de alerte.

B) Zilele sigurantei rutiere

Daca anul trecut ai ratat Zilele Sigurantei Rutiere Michelin, nu-i nimic. Se intampla si anul acesta, chiar acum (sambata si duminica) in Parcul Izvor.

Activitatile sunt impartite si bine gandite atat pentru cei mari – simulatoare (au preparat chiar si un Audi TT, ochelari de betie si o multime de alte suprize), cat si pentru cei mici.

Evenimentul este deschis publicului larg, care are oportunitatea sa se implice in toate activitatile organizate in spatiile dedicate celor 10 reguli de aur ale sigurantei rutiere si sa interactioneze cu experti precum cei de la Scoala de conducere defensiva si pilota Titi Aur sau cu reprezentanti ai Politiei Rutiere.

Oraselul Sigurantei Rutiere Michelin are zone dedicate tinerilor, copiilor si adultilor in care acestia pot testa simulatoare de condus, de rasturnare si impact, se pot juca si invata cele 10 reguli de aur care ii ajuta sa fie mai in siguranta la drum.

Pana data viitoare, sa aveti un weekend fain!

 

    Leave Your Comment Here