Vunk. Asa si?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

afis_VUNK31013

Pe 3.10.2013 Vunk ne promite un spectacol unic in Romania care va integra tehnologie de ultima ora cu muzica trupei, un show care isi propune sa doboare si un record mondial. #asasishow va avea loc la Sala Palatului si va bucura cu siguranta multe inimi si multi fani ai trupei.

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu am crescut cu Prajitura cu jeleu, Regele Soselelor, Iubire cu imprumut si multe alte piese Vunk (pe acele vremuri Vank), asa ca abia astept concertul pregatit cu multa rabdare si entuziasm de o echipa in fata careia imi ridic palaria.

Iar pentru ca intotdeauna cititorii mei sunt cei mai importanti, nu pot sa nu organizez un mic concurs in urma caruia un fericit participant poate castiga o invitatie dubla la concert. Tot ce trebuie sa faceti este sa-mi spuneti de ce ascultati Vunk si care este piesa voastra preferata, iar eu voi alege 1 raspuns.

Nu pot sa nu va anunt si lansarea unui nou single al baietilor, single numit “Pierderea lor”. Lansarea a avut loc si face parte din campania impotriva violentei domestice initiata de Avon, numita Campania Respectului.

Cintecul  – care face parte din albumul “Nu scapa nimeni”  lansat in 2012  –  vorbeste despre iubirea si respectul pe care trebuie sa le primesca orice femeie, iar clipul, la fel de proaspat lansat poate fi urmarit aici.

 Campania Respectului are anul acesta sloganul “Share to stop it” pentru ca aceasta e una dintre caile prin care putem opri violenta domestica, sub orice forma ar fi ea – spunindu-le celor din jurul nostru cand se intampla.

Pana data viitoare, nu uitati: share it to stop it!

 • Georgiana

  Ii ascult pentru ca sunt fix pe sufletul meu si au melodii care imi sunt foarte dragi inca de prima oara cand le-am auzit. Dar dintre toate piesele lor, ,,Lacrimi de coniac” e pe locul 1, in topul pieselor preferate de la Vunk. Sau ,,Fiecare”. Nu prea ma pot decide 🙂

 • stefan

  “asa si?” imi place, poate fiindca eram prea mare cand a aparut “prajitura cu jeleu”, poate fiindca si ei au “crescut” sau poate fiindca a sosit intr-o anume perioada din viata mea aceasta melodie….habar nu am, dar imi place.

 • sorina

  Vunk feat Alexandra Usurelu pentru ca vocile lor se potrivesc f bine.ii ascult pe baietii de la vunk pentru ca muzica lor are un mesaj si ajung direct la sufletul meu.

 • Lucian

  M-am trezit, ca de obicei, cu puțin înainte de 10. Am băut cafea, am fumat. Am plecat spre Agenție. Am ajuns la Agenție. Am lăsat acolo dosarele pe care trebuia să le las. N-am mai rămas să discut și să fumez în curte pentru că nu aveam cu cine. Am luat-o, ca de obicei, la dreapta, pe Șerban Vodă – dar, cînd am ajuns în Mărășești, am făcut dreapta (nu înainte), apoi stînga, apoi iar dreapta, pe Splai. Nu știu de ce, dar pînă să mă dezmeticesc, șofînd într-o stare ciudată (și diferită) de pilot automat, eram deja pe autostradă, în drum spre Vamă.

  Am ajuns repede în Vamă, am parcat lîngă plajă și mi-am luat o bere. Apoi m-am dezbrăcat și am intrat în apă. Am ieșit din apă și m-am uscat. Între timp, am tot băut din bere și am terminat-o. Am intrat din nou în apă. Am ieșit din apă și m-am uscat. M-am așezat pe o piatră și am citit Cațavencii, de la prima pînă la ultima pagină. La o terasă din apropiere șiroiau Lacrimile de coniac ale lui Vunk. Am mișunat un pic pe ‘faleză’, am băgat capul la Șoni, apoi la Stuf, și n-am văzut pe nimeni cunoscut. Apoi mi-am luat o sticlă mare de apă, m-am urcat în mașină și am plecat înapoi spre București.

  Pe drum, cu puțin înainte de Cernavodă, am evitat cu multă dibăcie (zic eu) o corporatistă într-o mașină marcată UniCredit cu număr de București, care-mi sărise brusc în față, ca o căprioară, la vreo 90 la oră. Nici n-am clipit, iar eram pe pilot automat. Ceva mai încolo, într-un OMV de pe autostradă, niște inși care coborîseră dintr-o mașină cu număr de Galați, m-au lăudat pentru manevra de care am pomenit mai sus. Nici n-am clipit. Am ajuns în București înainte de 6 seara. Am intrat în casă, am deschis televizorul, l-am blocat pe AXN SciFi și mi-am luat micul dejun.
  A fost singura dată cînd am reușit să ajung la mare în 2012.

 • Andreea

  Iar fericitul castigator este…… Georgiana! Felicitari!

Leave Your Comment Here