Recomandarea de luni

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Colourful-Bubbles-478546-564x400O noua saptamana, noi lucruri de facut, noi evenimente si multa voie buna.

Primul pe lista, caci altfel nu se poate, este bineinteles evenimentul anului pentru mediul online : Webstock.

Pe 27 septembrie, in cadrul JW Marriott Grand Hotel, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2013, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone.

Conferintele Webstock cuprind intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu. Premiile Webstock saluta cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultima perioada.

Apoi, sa nu uitam de Conferinta despre fericire ce va avea loc pe 5-6 octombrie.

De ce aceasta conferinta? Sa va prezint niste statistici:

  • Organizatia Mondiala a Sanatatii preconizeaza ca pana in 2020, depresia va fi cea de-a doua mai raspandita boala la nivel mondial, dupa bolile de inima.
  • Modele umane la care sunt expusi tinerii se focuseaza catre valori materiale mai mult decat valori morale.
  • Pe de alta parte insa, conform studiului realizat de Organizatia Natiunilor Unite in 2012, Romania este cea mai nefericita tara din Uniunea Europeana.
  • In 2012, ONU a publicat primul raport mondial despre starea de fericire a oamenilor.
  • Incepand cu 2013, Marea Britanie a devenit prima tara europeana care masoara fericirea per capita, in paralel cu venitul per capita

Asadar, se pare ca este nevoie de o astfel de intalnire in care sa dezbatem starea emotionala a tarii asteia in care ne ducem vietile.

UNDE: in Bucuresti, in cadrul Universitatii Romano- Americane.
CAND: Pe 5 si 6 octombrie.

Pentru inscrieri si alte detalii va invit sa intrati aici.

Si ultimul, dar nu cel din urma, un eveniment tare drag mie, ce a devenit deja o traditie pentru inceputul de toamna: Femei pe Matasari.

Ajuns la a 3-a ediţie, Festivalul “Femei pe Mătăsari” sta de data aceasta, sub semnul EXCELENTEI!
Trei zile, o strada, zeci de proiecte, moda, dans, spectacole de teatru şi o scena pe care vor urca mulţi artisti in doua zile dedicate muzicii. In acest ultim weekend din septembrie (27-29) sarbatorim excelenta definita de femeile puternice din jurul nostru: prietene, iubite, surori, mame, sotii. Femei care au depasit limite, prejudecati, granite, realitati. Femei pentru care s-au inventat complimentele, superlativele si verbele „a fi”, „a deveni”, „a reuşi”. Pentru ele organizam festivalul urban Femei pe Mătăsari, pe ele le aplaudam timp de trei zile cu invitati de seama. Fiti la curent cu ce se intampla urmarind pagina de Facebook dedicata evenimentului.

 

 

 

    Leave Your Comment Here